Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje met sauna

Denkt u eraan een last minute huisje met sauna te boeken? Ontdek dan eerst het comfort van een familiekamer of van een luxe suite in een van de Van der Valk hotels met gratis Wi-Fi en parkeergelegenheden. Dat is niet alles. Zelfs een vakantiehuisje met sauna in een wellness hotel hoort tot de mogelijkheden. Alles voor een budgetvriendelijke prijs die lager is dan een last minute huisje met sauna ergens in een vakantiepark. Boek snel een comfortabele kamer bij hotel Van der Valk: dat is altijd volop genieten!

Boek huisje met sauna

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel wellness
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Een luxe kamer of een last minute huisje met sauna

U huurt nergens een last minute huisje met hetzelfde comfort als een familiekamer bij Van der Valk. Hotel Maastricht telt 188 luxe kamers en suites met een ligbad en een inloopdouche, airco, een flatscreen televisie, gratis parkeergelegenheden voor de deur en gratis Wi-Fi. U kunt er ook terecht in het gezellige restaurant met het schitterende terras en het aangename zwembad. Verder geniet u van live cooking en is er een gezellige brasserie. Een last minute huisje met sauna boeken voor een ontspannen weekend? Als u het comfort en de luxe van een familiekamer bij van Van der Valk heeft gezien, denkt u daar niet meer aan.

In Maastricht valt er altijd iets te beleven

Maastricht is een dankbare bestemming voor een weekendje weg. In het oude stadscentrum ontdekt u vele historisch waardevolle gebouwen en monumenten. Daarnaast heeft Maastricht ook een trendy stadsgedeelte met vele gezellige straten, winkels en boetieks, sfeervolle cafés en gezellige terrassen met een mooi uitzicht over het stadscentrum. Ook het stadspark is een bezoekje meer dan waard. Een bezoek aan Maastricht kan daarnaast niet zonder het Vrijthof te hebben gezien. Op wandelafstand van het Van der Valk Exclusief hotel bevindt zich het Bonnefantenmuseum met waardevolle beeldhouwwerken. Andere toeristische toppers van Maastricht zijn ongetwijfeld de imposante Dominicanenkerk, de gerenoveerde wijk 't Wyck en de zeldzame kazematten met hun unieke gangenstelsel. Daar kan een last minute huisje met sauna op het platteland of op een of ander vakantieterrein zeker niet tegenop!

Meer informatie over onze hotels