Direct naar de contentDirect naar de footer

Kasteel hotel

Altijd al gedroomd van slapen als een prins of prinses in een kasteel?! Dat kan bij één van onze kasteel hotels!

De provincie Limburg is één van de mooiste provincies van Nederland en heeft veel te bieden. Vooral de natuur met haar glooiende landschappen zorgt ervoor dat Limburg een ideaal gebied is voor lange wandel- en fietstochten. Een bezoek van enkele dagen aan Limburg is daarom zeker aan te raden. Helemaal als u tijdens deze dagen verblijft in één van onze kasteel hotels. Slapen in een kasteel is een zeer prettige bijkomstigheid van uw verblijf in Limburg en een droom voor velen. Komt u ook slapen in kasteel in ons hotel kasteel Bloemendal of hotel kasteel Ter Worm?

Boek een kasteel hotel

Kasteelhotels

 • Kasteelhotels

  Kasteel Bloemendal

  Bij het Kasteel Bloemendal in Vaals staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Dit resulteert in een fantastisch verblijf. Tevens is de ligging van het hotel ideaal voor verschillende uitstapjes.

  Perfect voor een weekendje weg of een zakelijk verblijf.

 • Kasteelhotels

  Kasteel TerWorm

  Kasteel TerWorm, nabij Heerlen, is een exclusief kasteelhotel waar u heerlijk kunt onthaasten. Kom wegdromen in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaken in Limburgse weelde.

Kasteel hotel Bloemendal

Ons kasteel hotel Bloemendal ligt aan de N278, de weg die van Maastricht tot het Duitse Aken loopt. U rijdt dan ook in een mum van tijd naar de mooie en oude Duitse stad Aken of naar Maastricht. Tevens bent u ook in de buurt van het drielandenpunt Vaals, waar de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen komen. In Hotel Bloemendal kunt u ook echt slapen in een kasteel. Wij hebben hier 77 luxe kasteelkamers en wellness suites ingericht. Naast de luxe Comfort kamers, kunt u kiezen uit luxe kasteelkamers en suites in allerlei stijlen en thema's. In de toren suite slaapt u in één van de meest bijzondere ruimtes in het hotel en onze saunasuite heeft een sauna en een whirlpool. Slapen in ons kasteel hotel Bloemendal geeft u werkelijk een koninklijk gevoel en dit gevoel ervaart u ook in ons restaurant. Hier geniet in 's Ochtends van ons uitgebreide ontbijtbuffet en 's avonds van een luxe diner. Geniet in Kasteel Bloemendal van een koninklijk verblijf in Limburg.

Kasteel hotel Ter Worm

Ons andere hotel kasteel Limburg is Kasteel Ter Worm. Het landgoed van Kasteel Ter Worm ligt in de buurt van Heerlen tussen de E314 en N281 en is dus gemakkelijk te bereiken. Kasteel hotel Ter Worm heeft 40 luxe ingerichte kamers en vorstelijke suites. Alle kamers en suites hebben ruime afmetingen en zijn ingericht in een klassieke kasteelstijl. Sommige suites hebben een prachtig vrijstaand bad op pootjes, zodat u zich echt een ridder in de Middeleeuwen voelt. Het hotel heeft een prachtig landgoed, waar u heerlijk kunt wandelen. Vooral als u even helemaal tot rust wilt komen, is Hotel Ter Worm de ideale locatie. Verder kunt u genieten van de gastronomie in één van onze vier restaurantzalen, waaronder een heel intieme torenkamer. Kom daarom tot rust in het prachtige Limburg en boek uw luxe kasteelkamer in hotel kasteel Ter Worm.

Meer informatie over onze hotels