Direct naar de contentDirect naar de footer

Bezoek Kroller Muller met hotel

Het is een van de meest bijzondere musea in Nederland: het Kroller Muller Museum bij Arnhem. Het museum heeft namelijk de op één na grootste verzameling kunstwerken van Vincent van Gogh in het bezit. In wisselende tentoonstellingen worden de 90 schilderijen en 180 tekeningen getoond aan de bezoekers. Maar het museum heeft nog meer te bieden. Zo heeft het ook werken van Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Gelegen tussen de Veluwse bossen bezit het museum ook een prachtige beeldentuin. Het is een plek waar u op en top geniet van moderne kunst in verschillende vormen, maar ook van een goede kop koffie met wat lekkers in het museumrestaurant. Na het ervaren van zoveel moois zou u eigenlijk in een hotel moeten blijven overnachten om alles te laten bezinken. En dat kan omdat Kroller Muller bij Hotel Apeldoorn ligt.

Bekijk ons hotel dichtbij Kroller Muller

Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn

  • 151 royale kamers en luxe suites
  • Een modern Wellness center en binnenzwembad
  • Gratis gebruik van fitness center
  • Een stijlvol à la carte restaurant

Apeldoorn, bij het prachtige natuurgebied en nationaal park de Hoge Veluwe is een van de mooiste plaatsen in Nederland. Vanuit ons hotel kunt u heerlijk genieten van de natuur en een dagje uit naar het Kröller-Müller Museum.

Hotel bij Kroller Muller museum

Van der Valk hotel Apeldoorn is het hotel bij Kruller Moller en het hotel om op en top van de Veluwe te genieten. Het Kroller Muller nabij Hotel Apeldoorn is namelijk een van de vele bezienswaardigheden die de Veluwe te bieden heeft. Verblijf na een dagje Kroller Muller in hotel Apeldoorn en bezoek de volgende dag bijvoorbeeld Paleis het Loo in Apeldoorn of het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. En natuurlijk is het heerlijk om met de fiets de prachtige natuur van de Veluwe te verkennen.

Overnachten in luxe

Na een heerlijke dag in het Kroller Muller is Hotel Apeldoorn heel fijn om te overnachten. De luxe suites in het hotel bieden veel comfort. U geniet van een eigen badkamer op de kamer. En u kunt tijdens uw verblijf na het bezoek aan Kroller Muller in het hotel gebruik maken van de wellnesstuin en het zwembad. Er is ook een fitnessruimte waarvan u gebruik kunt maken. Geniet van een heerlijk diner en ontbijtbuffet tijdens uw verblijf. Kies eens voor een heerlijk Veluwe arrangement waarbij u het Kroller Muller museum nabij het hotel bezoekt en wellicht een mooie fietstocht maakt.

Meer informatie over onze hotels