Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute Pasen

Even weg met Pasen en zoekt u een leuk hotel of aantrekkelijk geprijsde deal? Een last minute met Pasen laat u genieten van een ontspannen weekendje weg. Bij Van der Valk is er altijd een last minute Paasarrangement dat perfect aansluit op uw wensen. In uw zoektocht naar een last minute Pasen bungalow komt u daarom al snel uit bij Van der Valk. Een kamer of suite bij Van der Valk is namelijk van alle gemakken voorzien en laat u genieten van een fantastisch Paasweekend. Geniet buitengewoon in Nederland met Pasen en boek daarom een Van der Valk hotel online via de site.

Boek een last minute Pasen

 • Paasarrangementen

  Paasarrangementen

  • Beste paasdeals
  • Speciale paasarrangementen
  • Leukste paasactiviteiten

  Benieuwd naar onze speciale arrangementen en overige activiteiten tijdens Pasen? Bekijk het overzicht van de paasactiviteiten bij onze Valk Exclusief hotels

 • Paasbrunch bestellen

  Paasbrunch bestellen

  Geniet tijdens Pasen van een heerlijke Van der Valk brunch, in uw eigen huis! Bestel een Pasen brunchbox to Go van Valk Slagerij en geniet van een heerlijke Paasbrunch. Klik op bestellen voor meer informatie over de inhoud van de box.

 • Last minutes Pasen

  Last minutes Pasen

  • Topdeals
  • Verschillende hotels

  Wilt u op korte termijn een nachtjeweg? Bekijk dan onze last minutes. Hier vindt u de scherpste tarieven voor verschillende hotels, ook wanneer u op zoek bent naar een last minute paasweekend.

Last minute paasweekend

Verblijf in een last minute Pasen hotel

Een last minute met Pasen is een prima manier om er lekker even uit te zijn. Laat de boel de boel en geniet van een relaxed en comfortabel verblijf in onze hotels met een last minute paasweekend. Boek bijvoorbeeld een last minute aan zee of in een grote stad. Uw korting met een last minute kan oplopen tot zo'n 50 procent, dus laat een goedkope last minute niet aan u voorbij gaan. Huur fietsen bij het hotel en trek er lekker op uit in de omgeving. Zowel natuur als steden hebben u veel te bieden en laten u volop genieten van Pasen.

Een Paasweekend weg

Vooral met de eerste mooie lentedagen in het vizier krijgen veel mensen kriebels om erop uit te trekken. Heeft u ook al plannen gemaakt om het komende paasweekend weg te gaan? Het weekend leent zich hier namelijk uitstekend voor. Het is voorjaar, dus de kans op mooi weer is aanwezig. Dus waarom niet lekker naar het strand van Noordwijk aan Zee? Heerlijk uitwaaien aan zee of op een terras van het voorjaarszonnetje genieten, zijn de beste ingrediënten voor een fantastisch Paasweekend weg.

Boek een Paasweekend weg

Boek online een Pasen last minute

Een last minute voor Pasen boekt u gemakkelijk online via onze site. Wij ontvangen u bij aankomst in ons hotel met een gratis drankje. Geniet daarnaast van een ruime hotelkamer en comfortabele bedden. Dankzij een uitstekende draadloze internetverbinding zoekt u eenvoudig naar leuke uitstapjes en bezienswaardigheden in de directe omgeving van het hotel tijdens uw Pasen last minute. 's Morgens serveren wij u een uitgebreid Paasontbijt. Geniet ook van een Paasbrunch of diner op uw hotelkamer tijdens uw last minute paasweekend. Aarzel daarom niet, maar boek vandaag nog een last minute met Pasen en geniet van een heerlijk ontspannen Paasweekend last minute.

Meer informatie over onze feestdagen activiteiten