Direct naar de contentDirect naar de footer

Leuke hotels Nederland

Wilt u binnenkort een nachtje weg in een van de leuke hotels Nederland? Onze Valk Exclusief hotels zijn een fantastische keuze. Valk Exclusief hotels zijn leuke hotels in Nederland, verspreid door het hele land. Wilt u een weekendje genieten aan zee of juist een nachtje in een grote stad doorbrengen, dan bent u bij onze hotels aan het juiste adres. In bijna al onze leuke hotels Nederland kunt u kiezen uit luxueuze kamers en suites en genieten van uitgebreide wellness faciliteiten.

Boek leuke hotels Nederland

Midden in een bruisende stad

Wordt u gelukkig van een dagje winkelen en uitgebreid dineren in een hip restaurant? Kies dan voor een van onze leuke hotels Nederland in een grote stad. Ontdek het bruisende Rotterdam of wandel door de pittoreske grachten van Amsterdam. In grote steden hoeft u zich niet te vervelen: u kunt de hele dag winkelen, genieten van een drankje op een terras en uitgebreid dineren. Bestel een wijnarrangement en wandel na het diner terug naar uw hotel midden in de stad. Onze leuke hotels Nederland hebben uitgebreide faciliteiten: zo kunt u een kamer boeken met privé sauna en kunt u nagenieten van een drukke dag in een van onze hotelbars.

Heerlijk ontspannen in een leuk hotel

Een weekendje weg in een van onze leuke hotels Nederland is tevens de ideale keuze als u lekker wilt ontspannen. Bent u een natuurliefhebber? Kies dan voor een hotel vlakbij een natuurgebied: ga wandelen of fietsen op de Veluwe of ontdek de idyllische Biesbosch. Na een lange wandeling kunt u bijvoorbeeld helemaal tot rust komen met een massage of gebruik maken van de sauna’s en stoomcabines. Het fijne aan een verblijf in onze leuke hotels Nederland, is dat u na een eventuele massage zo weer op uw kamer bent. U hoeft niet helemaal naar huis te rijden en kunt optimaal genieten van de ontspanning en rust. Let op: niet alle hotels beschikken over wellness faciliteiten. U hoeft de deur niet meer uit: ’s avonds dineert u de kamer of in het restaurant bij het hotel of drinkt u een drankje in de hotelbar. Heeft u iets te vieren of wilt u samen met uw partner een paar dagen weg? Valk Exclusief Hotels hebben alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk weekendje weg.

Meer informatie over onze hotels