Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Top 10 leukste plekken in Nederland

Ontdek de leukste plekken in Nederland tijdens een heerlijk luxe verblijf in een ruime kamer van een Van der Valk Exclusief hotel. Uiteraard vindt u deze hotels bij grote steden als Utrecht, Rotterdam, Leeuwarden, Groningen, Maastricht en Amsterdam. Ook bij de mooiste onbekende plekken in Nederland logeert u voordelig in een kamer met een eigen regendouche en bubbelbad. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje genieten van de mooie Twentse landschappen bij Enschede of aan een dag wandelen tussen de hunebedden bij Emmen.

Bekijk onze hotels

Leuke plaatsen in Nederland met de trein ontdekken

Onze hotels hebben een perfecte ligging voor het reizen met het openbaar vervoer en met de auto. Uiteraard kunt u fietsen huren bij uw Van der Valk hotel om heerlijk ontspannen de leukste plekken van Nederland te verkennen. Bezoek de kaasmarkten vanuit Alkmaar, fiets naar het strand vanuit Den Haag of Haarlem en sluit de dag af met een voordelig diner in ons eigen restaurant.

Top 10 leukste plekken Nederland weekendje weg

Een weekendje weg in de leukste plekken van Nederland? Steden als Amsterdam en Utrecht bieden alles wat u maar kunt wensen. Denk aan het slenteren langs de grachten, uitgebreid winkelen bij exclusieve boetiekjes en het bezoeken van Artis en Nemo in Amsterdam en een leuk concert in Tivoli in Utrecht. Ons eigen Van der Valk Exclusief Kasteelhotel rekenen we zelf tot een van de leukste plekken van Nederland. Hier geniet u van weldadige luxe en een diner van top kwaliteit op een Limburgs landgoed.

Plan nu een goedkoop verblijf in de leukste plekken van Nederland

Boek nu een verrassend voordelig weekendje weg of een van onze goedkope arrangementen in een luxe hotel met eigen wellness en een zwembad. Ons gastvrije team adviseert u graag over een trip naar de leukste plaatsen rondom uw hotel. Gaat u op reis vanuit Schiphol? Rust dan goed uit voor uw vlucht in ons hotel bij de luchthaven en start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Meer informatie over onze hotels