Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in Hotel Leiden
Welkom in Hotel Leiden
Overnachten in luxe
Ontdek het prachtige Leiden
Heerlijk dineren

Lunchen in Leiden

Zoekt u een leuke plek om te lunchen in Leiden? In hartje centrum maakt u kennis met restaurant Het Haagsche Schouw. Deze Van der Valk vestiging heeft alles in huis voor een geslaagde lunch in Leiden. Het restaurant ligt prachtig aan de Oude Rijn en bereidt dagelijks verse gerechten voor hotelgasten en restaurantbezoekers. Wij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend en bieden u een veelzijdige lunchkaart. Dit maakt ons tot een aantrekkelijke locatie voor een lekkere lunch. Kies bijvoorbeeld voor uit de à la carte kaart of ga voor ons afwisselende lunchbuffet.

Informatie Hotel Leiden

Lunchen in Leiden centrum

Door te lunchen in Leiden maakt u direct kennis met wat de stad u zoal te bieden heeft. Leiden is natuurlijk een echte studentenstad met tal van historische gebouwen en panden. Combineer lunchen in Leiden daarom met een dagje cultuur snuiven. Maak kennis met de historie van de stad dankzij 'De Leidse Loper' wandelroute en verwonder u onder meer over De Waag en de prachtige Pieterskerk. Natuurlijk kunt u er ook gewoon een dagje winkelen van maken. Het is maar net wat u zelf wilt en met welk doel u in Leiden bent. Leiden centrum biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd dagje uit en een bezoekje aan ons restaurant te Leiden past daar heel goed bij.

Reserveer een plaatsje in ons restaurant te Leiden

Door te lunchen in Leiden bij Van der Valk maakt u kennis met een breed aanbod aan gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een vis- of vleesgerecht of geniet van een vegetarische lunch. Ons lunchbuffer is er van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Of u nu kiest voor soep, een broodje of een uitsmijter, u geniet te allen tijde van topkwaliteit. Maak ook gerust uw dieetwensen kenbaar aan onze bediening. Kom daarom lunchen in Leiden bij Van der Valk en beleef een onvergetelijke tijd met uw partner, vriendin of zakenrelatie.

Meer informatie over onze hotels