Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel Amsterdam

Een heerlijke nacht of weekend weg en zoekt u daarom online naar luxe hotels Amsterdam? Profiteer online van een luxe hotel Amsterdam aanbieding bij Van der Valk. Hotel Amsterdam Zuidas is een luxe hotel Amsterdam en beschikt over 234 kamers en suites. U slaapt hoe dan ook in het beste bed van de stad! Het hotel ligt in de bruisende wijk Zuidas, het financiële hart van Amsterdam, en grenst direct aan Station Amsterdam RAI. Naast de auto is het dus ook eenvoudig om met de trein naar ons hotel af te reizen. Bovendien bent u met de Noord-Zuidlijn binnen tien minuten in het centrum van Amsterdam. Dat belooft een heerlijk weekend Amsterdam te worden!

Boek een luxe hotel in de Amsterdamse Zuidas

Hotel Amsterdam op de Zuidas

Hotel Amsterdam op de Zuidas

  • 234 luxe kamers en suites
  • Binnen 10 minuten in hartje Amsterdam
  • Een stijlvol à la carte restaurant
  • Modern wellness en fitness center

Hotel Amsterdam Zuidas ligt op de bruisendse Zuidas, naast Station Amsterdam Rai.

Wat is er te doen in Amsterdam Zuidas?

De Amsterdamse Zuidas kenmerkt zich door hoge kantoorgebouwen, luxe restaurants en hippe cocktailbars. Bovendien vindt u hier ook het het bekende World Trade Center Amsterdam en de RAI Convention Centre. Tijdens uw verblijf in een luxe hotel Amsterdam loont het beslist om daar een kijkje te nemen. Tot rust komen in de hectiek van de Amsterdamse Zuidas? Dit is mogelijk in de Botanische Tuin Zuidas. Deze bijzondere tuin bevindt zich op de campus van de Vrije Universiteit en het VUmc. Wilt u niet alleen dit bijzondere stukje Amsterdam ontdekken, maar ook een hotel Amsterdam luxe? In ons luxe hotel Amsterdam dompelt u zich onder in wellness én u kunt gebruikmaken van ons fitnesscentrum. Kortom: boek een paar dagen naar de Zuidas in een Amsterdam luxe hotel en ontdek op uw eigen tempo de mooiste wijk van de stad.

Boek online een luxe hotel Amsterdam

Toe aan een paar dagen weg in eigen land of bent u voor zakelijke doeleinden in Amsterdam? Ga voor een hotel Amsterdam luxe, profiteer van een aantrekkelijke deal en overnacht in een luxe hotel Amsterdam. Van der Valk heeft genoeg kamers en suites in de aanbieding en verzorgt ook graag uw ontbijt. Daarnaast bent u meer dan welkom in ons restaurant waar u geniet van allerlei culinaire hoogstandjes. Verder hebben we een spiksplinternieuwe trendy bar waar u geniet van cocktails, allerlei soorten wijnen en bieren. Uiteraard in combinatie met een smakelijke borrelplank. Boek daarom direct online, betaal geen reserveringskosten en profiteer van gratis wifi. We kijken uit naar uw komst!

Meer informatie over onze hotels