Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe vakantiehuis Nederland

Gaat uw voorkeur uit naar een luxe vakantiehuis Nederland? Geniet in een bungalow bij Akersloot of een boerderijwoning in Leeuwarden bij Valk Exclusief. Naast kamers en suites in onze hotels bieden we u ook de keuze uit verschillende vakantiewoningen. Staak daarom uw zoektocht naar een luxe vakantiehuis 2 personen Nederland en breng uw vakantie door in een bungalow of boerderijwoning. Dit type vakantiewoning is voorzien van alle luxe die u ook terugvindt in een hotel en ligt bovendien in een natuurrijke omgeving. U komt dus volledig tot rust. Een vakantiehuis luxe Nederland boekt u daarom bij Valk Exclusief. We zien uw reservering graag tegemoet.

Boek een luxe vakantiehuis Nederland

Luxe vakantiehuis huren Nederland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis Nederland met zwembad? Dan zit u bij Valk Exclusief goed, want tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Nederland mag u gebruikmaken van het zwembad in ons hotel Akersloot. Tijdens uw vakantie ontbreekt het u daarom aan niets en u bepaalt helemaal zelf wanneer u een verkwikkende duik in het water maakt. Boek een luxe vakantiehuis Nederland 2 personen bij Valk Exclusief en geniet samen van een aantal fijne weken vakantie. Akersloot leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Een bezoek aan Castricum is ook beslist een aanrader. Vertoeft u in een boerderijwoning in Leeuwarden? Wandel door het historische stadscentrum of reis een stukje door naar Drachten of Heerenveen.

Boek een luxe vakantiehuis Nederland bij Valk Exclusief

Boekt u het liefst een luxe vakantiehuis Nederland dat van alle gemakken is voorzien? Dan heeft Valk Exclusief de beste huizen voor u in de aanbieding. Zowel in Akersloot als in Leeuwarden geniet u van een comfortabel verblijf. De bedden liggen uitstekend, de keuken ziet er mooi uit en de badkamer is zeer ruim van opzet. Uiteraard bent u altijd welkom om in ons hotel een hapje te komen eten. Wij bieden u de keuze uit allerlei diners die voor u worden bereid door onze chef-koks. Betaalbaar overnachten, maar wel met de luxe die hoort bij een hotel? Geniet dan van een onvergetelijk verblijf in een boerderijwoning of bungalow! Boek direct online een luxe vakantiehuis Nederland en betaal bij ons geen reserveringskosten.

Bekijk alle familiekamers