Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg met hond

Gaat u graag met de hond op stap, ook tijdens een nachtje weg in de Benelux? Een nachtje weg met hond wordt kinderspel door een hotelkamer te boeken bij Valk Exclusief. Bij onze hotelketen is het bijna in alle hotels mogelijk om uw harige vriend mee te nemen. Hiervoor hebben wij speciale kamers in de aanbieding. Dat scheelt u weer de nodige kosten die u anders kwijt bent aan het pension. Bovendien nemen wij u ook de zorg van de hotelkamer uit handen, iets waar u in een vakantiehuisje wel mee te maken krijgt. Een nachtje weg met de hond is daarom extra aantrekkelijk dankzij Valk Exclusief.

Boek een nachtje weg met hond

Geniet van een nachtje weg met hond aan zee

Een nachtje weg aan zee met hond is een aanrader als u graag op het strand vertoeft. Valk Exclusief heeft meerdere hotels dicht bij het strand waar het mogelijk is om uw viervoeter mee te nemen. Een prettig vooruitzicht, want hoe leuk is het om een strandwandeling te maken of al spelend achter de golven aan te gaan? Wilt u liever een nachtje weg met hond en gaat uw voorkeur uit naar bos of heide? Dat is eveneens een optie, want Valk Exclusief hotels bevinden zich ook in de buurt van bijvoorbeeld Apeldoorn en Harderwijk. Een nachtje weg met hond is een onvergetelijke ervaring, vooral als u kiest voor een nachtje weg met hond in een van onze hotels.

Boek een nachtje weg met hond bij Valk Exclusief

Op zoek naar een comfortabel hotel voor een nachtje weg met hond? Van der Valk heeft een passend aanbod hotels en kamers voor een compleet verzorgd verblijf. U betaalt een scherpe prijs en bent een klein bedrag kwijt aan huisdierentoeslag. Daar krijgt u echter veel voor terug, want uw kamer doet zeker niet onder voor onze reguliere hotelkamers en suites. Iedere kamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over comfortabele bedden, fijne douches en ligbaden. Geniet van een hapje en drankje in onze hotelbar of ga uitgebreid dineren in ons luxe restaurant. Een nachtje weg met hond bij Valk Exclusief is dan ook een uitstekende keuze!

Meer informatie over onze hotels