Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijtbuffet Amsterdam

Het lekkerste ontbijtbuffet van Amsterdam? Dat vindt u bij Van der Valk. Deze hotels staan bekend om hun uitgebreide ontbijtbuffetten voor een goede prijs – en zéker in Amsterdam, waar de gemiddelde prijs voor het eten soms aan de hoge kant ligt. Tel daar een geweldige ligging nabij de hoofdstad én andere Noord-Hollandse attracties bij op en je hebt een uitstekende reden om voor een van onze accommodaties rondom Amsterdam te kiezen..

Reserveer ontbijtbuffet Amsterdam

Een ontbijtbuffet in Amsterdam

Daar heeft u bij ons geen last van. We bieden u een onbeperkt ontbijt in Amsterdam, zodat u er de hele dag tegenaan kan. Men zegt namelijk niet voor niets dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Met ons ontbijtbuffet in Amsterdam begint u de dag gegarandeerd met een volle maag.

Een onbeperkt ontbijt in Amsterdam

We bieden u een open buffet ontbijt in Amsterdam. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gebakken of gekookte eieren, luxe broodsoorten, allerhande beleg, ontbijtgranen, yoghurt, fruitsalades, vruchtensappen en nog veel meer. Dat alles doet u natuurlijk met een heerlijke bak koffie of een kop thee. Ons ontbijtbuffet in Amsterdam laat u urenlang genieten van al het lekkers dat we u aanbieden.

Tijden ontbijtbuffet Amsterdam

Ons ontbijtbuffet in Amsterdam is op doordeweekse dagen geopend van 06:00 tot 10:30. In het weekend kunt u tussen 07:00 en 11:00 bij ons terecht voor het ontbijt. Als hotelgast betaalt u €14,50 per persoon. Niet-hotelgasten betalen €18,50 tot €20,50. Voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met elf jaar kost het ontbijtbuffet vanaf €9,25.

Omgeving hotel Amsterdam

Van der Valk Oostzaan-Amsterdam is één van onze hotels die u zo'n uitgebreid buffet bieden. Het hotel ligt bij de A10 en de A8. Met 45 minuten bent u met het openbaar vervoer in het centrum van Amsterdam – en op de fiets is het slechts 35 minuten. Fietsen zijn bij ons te huur.

U ontdekt overigens niet alleen het centrum van Amsterdam met de fiets, maar ook de prachtige omgeving. Na een dagje op stap geweest te zijn, kunt u lekker ontspannen in ons binnenzwembad of in de sauna. De nieuwe dag begint natúúrlijk weer met het ontbijtbuffet in Amsterdam.

Meer informatie over onze hotels