Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijtbuffet

Een overnachting bij Van der Valk is méér dan alleen een overnachting. Of het nu gaat om een gezellig weekendje weg of een zakentrip: bij Van der Valk zijn we altijd blij met uw komst. Dat is dan ook de reden dat we iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor u bereiden en, indien u dat wilt, naar uw kamer brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om apart van een overnachting een ontbijtbuffet af te nemen.

Bekijk ons ontbijt

Ontbijtbuffet voor iedereen

Ontbijtbuffet voor iedereen

We denken graag aan onze gasten. Heeft u bijvoorbeeld allergieën? Geef het dan gerust aan. We houden er graag rekening mee, zodat iedereen net zo gezond het restaurant weer kan verlaten als dat ze binnen kwamen. Het ontbijtbuffet in de hotels van Van der Valk en Van der Valk Exclusief bestaat onder meer uit de volgende items:

  • Ovenverse broodjes
  • Verschillende soorten vleeswaren, kazen en zoetigheden
  • Warme gerechten
  • Koffie, thee, melk en vruchtensappen

Met andere woorden: kom heerlijk genieten bij Van der Valk of Van der Valk Exclusief!

Het ontbijtbuffet bij Van der Valk

Het ontbijt is, zoals u wellicht weet, het belangrijkste gerecht van de dag. Een goed ontbijt zorgt er namelijk voor dat uw lichaam ontwaakt en zich klaar maakt om weer een nieuwe dag te vlammen. Daarom hechten we veel waarde aan ons ontbijtbuffet. Of u nu bij ons overnacht of gewoon even langskomt: u kunt altijd genieten van een open buffet met ontbijt.

Het ontbijtbuffet van Van der Valk is op de meeste hotellocaties doordeweekse dagen geopend van 06:00 tot 10:30. In het weekend kunt u tussen 07:00 en 11:00 terecht voor het ontbijt. Niet-hotelgasten betalen €18,50 tot €22,50. Voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met elf jaar is het ontbijtbuffet vanaf €9,25 beschikbaar.

Ontbijtbuffet zonder overnachting

Inderdaad: ook wanneer u géén gast bent in een van onze hotels, maar toch de dag op een goede manier wilt beginnen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ontbijtbuffet is niet alleen voor hotelgasten, maar voor iedereen die er trek in heeft. We raden u wel aan om, wanneer u niet in ons hotel overnacht, het ontbijt te reserveren. Zo komt u niet voor een teleurstelling te staan. Hierbij bieden sommige hotels geen ontbijtbuffet aan zonder overnachting.

Meer informatie over onze hotels