Direct naar de contentDirect naar de footer

Onthaasten in de achterhoek

Onthaasten in de Achterhoek? U doet het bij Valk Exclusief in Hengelo. Ons hotel ligt in het prachtige Twente en beschikt over 203 kamers en suites. Bij ons proeft u de gastvrijheid uit het oosten en dus voelt u zich meer dan welkom. Onthaasten in de Achterhoek is mogelijk omdat u volledig wordt ontzorgd door onze betrokken medewerkers. Het hotel ligt naast de snelweg A1 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ondanks de goede bereikbaarheid geniet u tegelijkertijd van de rust in deze mooie natuurlijke regio. Bovendien heten we u bij aankomst graag welkom met een gratis kopje koffie. Een goede reden om bij ons uw overnachting te boeken.

Boek onthaasten in de Achterhoek

Hotel Hengelo

Hotel Hengelo

  • 203 ruime kamers en luxe suites
  • Fitness center
  • Prachtig Live Cooking restaurant
  • Gezellige hotelbar

Hotel Hengelo is centraal gelegen in de prachtige Achterhoek.

Onthaasten Achterhoek: wat is er te doen?

Onthaasten in de Achterhoek wellness vakantiehuizen? Staak uw zoektocht en boek een kamer of suite bij het Valk Exclusief hotel Hengelo. Ons hotel beschikt namelijk over een luxe wellnesscomplex inclusief zwembad. U komt dus helemaal niets tekort. Bent u ook graag actief bezig? Door middel van fitnessactiviteiten blijft u fit en vitaal, zelfs tijdens een vakantie in de Achterhoek. In Hengelo en omstreken is ook van alles te doen. Deze rustige plaats in de Achterhoek ligt namelijk in een streek met uitgestrekte bossen, landgoederen, eeuwenoude kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Wandelen, fietsen, paardrijden of zwemmen, het kan hier allemaal. Onthaasten in de Achterhoek doet u daarom bij Valk Exclusief in Hengelo.

Onthaasten in de Achterhoek: boek een kamer of suite

Komt u graag tot rust in een mooie omgeving en gaat uw voorkeur uit naar een aantal dagen in de Achterhoek? Onthaasten in de Achterhoek doet u bij Valk Exclusief. Wij hebben alles in huis om er voor u een geweldige tijd van te maken. Wij verwennen u graag door een uitstekende service. Bij ons geniet u van lekker eten en drinken. Dat doet u altijd in een ongedwongen sfeer. Daarnaast profiteert u in ons hotel van gratis wifi, wel zo handig in uw zoektocht naar attracties en bezienswaardigheden. Uiteraard is onthaasten in de Achterhoek mogelijk tegen een scherpe prijs. Schroom daarom niet, maar boek online een luxe kamer of suite in ons hotel in het groene Hengelo.

Meer informatie over onze hotels