Direct naar de contentDirect naar de footer

Oplaadpunten elektrische auto

Langzaam maar zeker beginnen steeds meer hybride- en elektrische auto’s deel uit te maken van het Nederlandse wagenpark. Het succes van deze vervoersmethode staat of valt met het feit of er verspreid over Nederland voldoende laadpunten beschikbaar zijn, zodat de automobilist die (deels) op elektriciteit rijdt niet afhankelijk is van de eigen oplaad faciliteiten thuis. Valk Exclusief speelt op deze trend in door bij een groot deel van onze hotels parkeerplaatsen beschikbaar te stellen die voorzien zijn van oplaadpunten elektrische auto. U herkent deze parkeerplekken niet alleen aan het feit dat ze grenzen aan een laadpaal, maar in veel gevallen ook aan hun opvallend roodgekleurde bestrating.

Oplaadpunten elektrische auto

  • Hotel voor de toekomst

    Hotel voor de toekomst
  • Meer informatie over groene stroom

    Meer informatie over groene stroom

Bijladen op elk moment dat u een Valk Exclusief hotel bezoekt

Uiteraard kunt u van de oplaadpunten elektrische auto gebruikmaken als u in een van de Valk Exclusief hotels overnacht. In dat geval zorgen de laadpalen er in de nachtelijke uren voor dat de accu van uw voertuig weer volledig wordt opgeladen, zodat u bij het aanbreken van de nieuwe dag de volle capaciteit kunt benutten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de oplaadpunten elektrische auto kortstondiger te benutten. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin u bij Valk Exclusief gaat lunchen of dineren of wanneer u een van onze locaties als werklocatie of ontmoetingsplek voor een zakelijke meeting gebruikt.

Krachtige oplaadpunten elektrische auto voor extra snel laden

Zoals u in ons overzicht oplaadpunten elektrische auto ziet omvat het overgrote deel van onze Valk Exclusief hotels een reeks reguliere laadpalen. Daarnaast treft u bij steeds meer van onze locaties snelladers aan, waarmee u in amper 30 minuten uw accu weer tot 80 procent op kunt laden. Om daadwerkelijk van een snellader gebruik te kunnen maken is het wel zaak dat de accu van uw wagen een minimaal vermogen van 43 kW heeft. Op dit moment zijn er in ons aanbod elektrische auto oplaadpunten Nederland onder meer snelladers te vinden bij Hotel Akersloot, Hotel Almere, Hotel Avifauna, Hotel Dordrecht, Hotel Emmeloord, Hotel Enschede, Hotel Haarlem, Hotel Hengelo, Hotel Heerlen, Hotel Middelburg, Hotel Schiphol, Hotel Oostzaan, Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, Hotel Vianen, Hotel Wolvega-Heerenveen en Hotel Zwolle. De overeenkomst met praktisch al deze specifieke oplaadpunten elektrische auto is dat de hotels zich aan of vlakbij een autosnelweg bevinden, wat extra motivatie voor elektrische rijders kan zijn om er regelmatig gebruik van te maken.

Meer informatie over onze hotels