Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Apeldoorn

Apeldoorn, bij het prachtige natuurgebied en nationaal park de Hoge Veluwe is een van de mooiste plaatsen in Nederland. Overnachten Apeldoorn? Apeldoorn is een perfecte keuze voor een weekendje weg. Van wandelen of fietsen tot shoppen in de Apeldoornse Hoofdstraat, hier kan het! Boek een voordelige overnachting in het heerlijke Valk Exclusief hotel, met perfecte voorzieningen.

Boek overnachting Apeldoorn

  • Culinair

    Culinair
  • Service

    Service
  • Zwembad

    Zwembad

Uw luxe verblijf bij de Veluwe

Vanuit uw voordelige luxe kamer in ons hotel heeft u alle gelegenheid om de provincies Gelderland en het mooie Overijssel in uw eigen tempo te ontdekken. Kiest u voor een perfect geregeld arrangement inclusief diner? Of gaat u na het ontbijt liever zonder planning op pad? Ons gastvrije team helpt u graag met leuke tips voor het bekijken van de omgeving. Plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn bij het overnachten Apeldoorn zijn Hanzestad Deventer met een schitterend Middeleeuws centrum en het leuke Arnhem met de dierentuin Burgers Zoo.

Overnachten Apeldoorn met leuke extra's

Start de dag met een zeer uitgebreid en luxe ontbijtbuffet en stap op de fiets, in de trein of in de auto om de mooiste plekjes in de omgeving te ontdekken. Bezoekt u ons hotel met het hele gezin? Dan is een bezoek aan de leuke Apenheul bij Apeldoorn een must! Hier loopt u hand in hand met apen die een natuurlijk open verblijf hebben. Wandel rond in de tuinen van Paleis het Loo of neem deel aan een rondwandeling door de koninklijke kamers van het paleis. In de avond ontspant u heerlijk in ons sfeervolle restaurant, in het zwembad of in uw eigen ruime kamer. In Apeldoorn overnachten betekent rust, ontspanning en recreatie.

Dineren tijdens het overnachten Apeldoorn

Onze keukenbrigade bereidt met veel zorg, passie en lokale producten iedere dag weer de lekkerste gerechten. U dineert voor een zeer redelijke prijs en kunt uiteraard uw speciale dieetwensen bij ons kenbaar maken. Kortom, in onze Valk Exclusief hotels voelt u zich welkom en thuis.

Goedkoop overnachten Apeldoorn of een last minute?

Wat betreft het overnachten Apeldoorn bieden wij leuke arrangementen waaruit u kunt kiezen, maar het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een last minute boeking van een kamer in een van onze hotels. Heeft u vragen omtrent uw verblijf of speciale wensen? Neemt u dan gerust contact op met ons gastvrije team.

Bekijk al onze hotels