Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Duiven
Hotel Duiven
Dineren in stijl
Luxe kamers & suites
Genieten in onze hotelbar
Ontspannen op hoogte
Vergaderen naar uw wens

Overnachten Arnhem

In Gelderland ligt de prachtige, historische stad Arnhem. Omringd door bossen en natuurgebieden kent deze stad een rijke geschiedenis en een zeer gemoedelijke sfeer. Hotel Duiven Arnhem A12 ligt te midden van deze rijke natuur op steenworp afstand van Arnhem. Er is zeer veel te zien in de omgeving. En dat ervaart u het allerbeste tijdens een verblijf in ons viersterrenhotel.

Bekijk hotel Arnhem

Hotel Duiven bij Arnhem A12

Hotel Duiven bij Arnhem A12

  • 148 kamers en suites met whirlpool en/of rainshower
  • Sfeervol à la carte restaurant en stijlvolle hotelbar
  • Modern wellness center, fitnessruimte en zwembad
  • Jack's Casino

Beleef de Gelderse gastvrijheid. Een unieke locatie met alle comfort die u van een 4-sterren hotel verwacht.

Goedkoop overnachten bij Arnhem

Wat is het toch heerlijk om een dagje uit te combineren met overnachten bij Arnhem. Zo heeft u alle tijd om bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo en Kröller-Müller Museum in de omgeving te bezoeken. Na een dag in de vrije natuur geniet u optimaal van een lekker diner. De gratis wifi in het hotel biedt u de mogelijkheid om al het moois van uw dag meteen met vrienden en familie te delen. Overnachten bij Arnhem is leuk, goedkoop en vooral heel gezellig.

Overnachten bij Arnhem centrum

Hotel Duiven Arnhem A12 ligt niet heel ver van het centrum van Arnhem en Nijmegen. Deze steden zijn vanuit het hotel gemakkelijk met de fiets te bereiken. U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen, want wij bieden u een eigen fietsverhuur aan. Beide steden hebben een kenmerkend uiterlijk met veel historie vanuit de Romeinse tijd. Ga in Nijmegen eens naar Museum Het Valkhof en bezoek in Arnhem Museum Arnhem. Beide musea bieden veel inkijk in de geschiedenis van de streek. De steden bieden daarnaast veel leuke restaurants en winkeltjes.

Kom heerlijk overnachten bij Arnhem

Goedkoop overnachten in omgeving Arnhem doet u in Hotel Duiven Arnhem A12. Te midden van natuurgebied De Liemers vindt u volop luxe en ontspanning. Geniet van onze suites met whirlpool en/of regendouche. Ontspan in het zwembad en kom dineren in ons à la carte restaurant. Het is het ideale hotel om te overnachten bij Arnhem na een avondje Gelredome of een heerlijke dag in Burgers’ Zoo. Wij hebben ook zeer gezellige familiekamers. De suites hebben ieder een heel eigen uitstraling, zodat overnachten bij Arnhem nog specialer wordt.

Meer informatie over onze hotels