Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Deventer
Hotel Deventer
Overnachten in comfort
Genieten in ons restaurant
Overnacht in onze luxe suites
Ontdek Deventer

Overnachten Deventer

Voordelig een weekend of een weekje weg in een verrassende omgeving in eigen land? Met een goedkoop hotel bij Deventer maakt Van der Valk Exclusief het mogelijk. De 1250 jaar oude Hanzestad Deventer heeft een rijke geschiedenis. Hier wandelt u door het oude Bergkwartier, vol historische gebouwen, leuke winkels en de Bergkerk. In de maand december is dit de locatie van het Dickens Festijn, dat ieder jaar vele duizenden bezoekers trekt. Kortom, zoekt u voordelige hotels in de omgeving van Deventer? Overnachten bij Deventer is het voordeligst bij Van der Valk hotel Deventer.

Hotel Deventer

Hotel Deventer

  • Luxe kamers en suites
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Wellness met prachtig panoramisch uitzicht
  • Zwembad
  • Fitness center

Hotel Deventer is sinds januari 2021 geopend. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en grenst aan een prachtig bosrijk gebied.

Overnachten bij Deventer en de stad verkennen

In Deventer lunchen, winkelen, interessante musea bezoeken of genieten van kunst en cultuur? Aan de Brink, het grote plein van Deventer gelegen bij de Waag (het oudste waaggebouw van Nederland in laatgotische stijl), bent u omringd door restaurants en cafés. Op de vrijdag en zaterdag bezoekt u hier de gezellige markt. Het Kunstenlab en vele kunstgaleries tonen zowel moderne kunst als klassieke werken. Vanuit de Brink loopt u door het sfeervolle winkelcentrum van Deventer. In de Bergkerk (met twee torens) bezoekt u interessante exposities en de crypte in de Lebuinus is een bezoek zeker waard. Overnachten bij Deventer maakt het mogelijk om 'Moskou aan de IJssel' op uw gemak te ontdekken.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2704 beoordelingen
Prima hotel met prachtige ruime kamer
Hotel Deventer  Trudie 

Fijn hotel met grote kamer, niets op aan te merken. Alleen was de salade erg karig op de ene dag, de andere dag veel beter.

TripAdvisor

Van natuur en evenementen genieten vanuit uw hotel bij Deventer

Gebruik uw voordelige hotel in Deventer als perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving van deze mooie stad. Aan de oevers van de IJssel ontspant u op het stadsstrand, of maakt u een wandeling langs de uiterwaarden. Goedkoop overnachten bij Deventer? Logeer in het luxueuze Van der Valk Exclusief hotel Deventer. Het hotel is gunstig gelegen aan de A1 en grenst aan een prachtig bosrijk gebied.

Overnachten bij Deventer tegen een verrassend lage prijs

Kies voor comfort en luxe in een ruime kamer met eigen regendouche of bad tijdens uw goedkope overnachting bij Deventer in Van der Valk Exclusief hotel Deventer. Tijdens het overnachten bij Deventer maakt u gratis gebruik van de gym en geniet u van de wellness faciliteiten.

Overnachten bij Van der Valk