Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in hotel zwolle
Welkom in hotel zwolle
Luxe kamers & suites
Gezellige hotelbar
Luxe penthouse
Ontspan in onze wellness
Vergaderen in stijl

Overnachten Deventer

Voordelig een weekend of een weekje weg in een verrassende omgeving in eigen land? Met een goedkoop hotel bij Deventer maakt Van der Valk het mogelijk. De 1250 jaar oude Hanzestad Deventer heeft een rijke geschiedenis. Hier wandelt u door het oude Bergkwartier, vol historische gebouwen, leuke winkels en de Bergkerk. In de maand december is dit de locatie van het Dickens Festijn, dat ieder jaar vele duizenden bezoekers trekt. Kortom, zoekt u voordelige hotels in de omgeving van Deventer? Overnachten bij Deventer is het voordeligst bij Van der Valk Zwolle.

Boek Hotel Zwolle

Overnachten bij Deventer en de stad verkennen

In Deventer lunchen, winkelen, interessante musea bezoeken of genieten van kunst en cultuur? Aan de Brink, het grote plein van Deventer gelegen bij de Waag (het oudste waaggebouw van Nederland in laatgotische stijl), bent u omringd door restaurants en cafés. Op de vrijdag en zaterdag bezoekt u hier de gezellige markt. Het Kunstenlab en vele kunstgaleries tonen zowel moderne kunst als klassieke werken. Vanuit de Brink loopt u door het sfeervolle winkelcentrum van Deventer. In de Bergkerk (met twee torens) bezoekt u interessante exposities en de crypte in de Lebuinus is een bezoek zeker waard. Overnachten bij Deventer maakt het mogelijk om 'Moskou aan de IJssel' op uw gemak te ontdekken.

Van natuur en evenementen genieten vanuit uw hotel bij Deventer

Gebruik uw voordelige hotel in Deventer als perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving van deze mooie stad. Aan de oevers van de IJssel ontspant u op het stadsstrand, of maakt u een wandeling langs de uiterwaarden. Goedkoop overnachten bij Deventer? Logeer in het luxueuze Van der Valk hotel in Zwolle. U bent na een korte rit met de trein (of auto) in een schitterende stad die veel te bieden heeft.

Overnachten bij Deventer tegen een verrassend lage prijs

Kies voor comfort en luxe in een ruime kamer met eigen regendouche of bad tijdens uw goedkope overnachting bij Deventer in Van der Valk Zwolle. Tijdens het overnachten bij Deventer maakt u gratis gebruik van de gym en geniet u van de wellness faciliteiten.

Meer informatie over onze hotels