Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Enschede
Hotel Enschede
Hotel Hengelo

Overnachten Enschede doet u bij Van der Valk

Wilt u dolgraag een korte of lange vakantie doorbrengen in Overijssel? Kom overnachten in het Van der Valk Exclusief hotel Enschede. Met 152 kamers en suites is er voldoende keuzeaanbod voor een geslaagd weekendje weg. Zowel zakelijk als privé is het hier prima vertoeven. U wordt welkom geheten door ons enthousiaste team en daarom bieden we u een gratis kopje koffie bij ontvangst. Het hotel ligt op het Zuiderpad en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zoekt u een hotel in de buurt van Enschede? Dan heeft u het bij het Van der Valk hotel Enschede ongetwijfeld naar uw zin. Wij garanderen u een absoluut topverblijf..

Overnachten in Enschede

Hotel Enschede

Hotel Enschede

  • 152 royale kamers en luxe suites
  • Fitness center
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Modern wellness center en zwembad

Gunstig gelegen in het prachtige Overijssel.

In luxe genieten en overnachten in Enschede

Een hotel Enschede is een uitstekende keuze voor een vakantie in de mooie Nederlandse provincie Overijssel. Enschede is namelijk de grootste winkelstad van het oosten en dat maakt het tot een aantrekkelijk vakantieoord. Geniet van een compleet verzorgd bedrijf in Enschede en ga overdag gezellig winkelen met uw partner of vriend(in). Rondom Enschede is ook veel prachtige natuur te vinden, evenals karakteristieke dorpjes en steden. En bij minder mooi weer duikt u gewoon onze hotelbar in voor een lekker hapje en een drankje. Staak daarom uw zoektocht naar een hotel omgeving Enschede en boek een fantastisch verblijf bij Valk Exclusief. Er staat u een onvergetelijk verblijf te wachten!

Boek online uw overnachting in Enschede

Uw partner verrassen met een overnachting in een hotel Enschede? Laat u in de watten leggen door ons toegewijde hotelteam en maak gebruik van al onze faciliteiten. Op de twaalfde etage vindt u bijvoorbeeld een modern wellnesscentrum met zwembad. Natuurlijk komt u ook een hapje eten in ons sfeervolle á la carte restaurant. Onze chef-koks bereiden met liefde een overheerlijk diner waar het water u van in de mond loopt. Iedere hotelkamer of suite is bovendien van alle gemakken voorzien, waaronder comfortabele bedden, een luxe badkamer en een mooi uitzicht vanuit het raam. Bent u toe aan een korte en ontspannen vakantie in Overijssel? Boek online een nachtje weg bij ons hotel Enschede en geniet met volle teugen van uw verblijf bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels