Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Euromast

Als stad met de grootste haven van Europa heeft Rotterdam zijn bezoekers veel te bieden. Een attractie die letterlijk boven alles uitsteekt is de Euromast. Met zijn hoogte van 185 meter is dit de hoogste uitkijktoren van Nederland. Vele toeristen boeken een weekend Rotterdam en overnachten in de Euromast. Met twee typische Van der Valk Hotels, namelijk Hotel Rotterdam-Bljdorp en Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk is overnachten Euromast geen enkel probleem.

Overnachten Euromast

Uniek uitzicht tijdens overnachten Euromast

De Euromast dateert uit 1960 en werd ontworpen door Maaskant. Oorspronkelijk was de mast 112 meter hoog. Al vlug was het nodig om extra bij te bouwen. In Rotterdam werd steeds meer en hoger gebouwd. De Euromast was niet langer het hoogste gebouw van Nederland. Hij garandeert u een mooi uitzicht over de stad. De grootste durvers gaan met de Euroscoop (een glazen kooi) vanaf de vroegere 112 meter naar het hoogste punt van de mast. Bij helder weer ziet u Madurodam en zelfs het Vlaamse Antwerpen. De grootste durvers bereiken de begane grond met een snelheid van 100 kilometer per uur

Overnachten Euromast

In de Euromast overnachten is perfect mogelijk. Tijdens overnachten Euromast verblijft u in een van de twee prachtige suites, de 'Heaven en Stars'. Het Van der Valk Hotel Rotterdam-Bljdorp en Rotterdam-Nieuwerkerk zijn mooie alternatieven. Dit laatste hotel ligt tussen Rotterdam en Gouda midden een groene omgeving. Overnachten Euromast is dus geen probleem. In een kwartiertje staat u in hartje Rotterdam. Europa's grootste haven, sfeervolle winkels, restaurants, cafés met gezellige terrassen, musea, dierentuin Diergaarde Blijdorp en een bruisend nachtleven maken van Rotterdam een echte wereldstad. In Gouda ontdekt u vele historische gebouwen en in de zomermaanden de internationale kaasmarkt. De 147 comfortabele kamers en luxe suites met plasma tv beschikken over een moderne badkamer, gratis koffie- en theefaciliteiten en zelfs een broekenpers. Lekker eten kan perfect in het gezellige restaurant en in de grote tuin en op het terras is het heerlijk relaxen. Uw conditie onderhouden kan in de fitness- en wellnessruimte met sauna, infrarood sauna, voetenbaden, stoomcabine en een ontspanningsruimte.

Meer informatie over onze hotels