Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Euromast

Als stad met de grootste haven van Europa heeft Rotterdam zijn bezoekers veel te bieden. Een attractie die letterlijk boven alles uitsteekt is de Euromast. Met zijn hoogte van 185 meter is dit de hoogste uitkijktoren van Nederland. Vele toeristen boeken een weekend Rotterdam en overnachten in de Euromast. Met twee typische Van der Valk Hotels, namelijk Hotel Rotterdam-Blijdorp en Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk is overnachten Euromast geen enkel probleem.

Overnachten Euromast

 • Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  • Luxe kamers & suites
  • Moderne gym en luxe wellness
  • Shuttle naar station Nieuwerkerk

  Nieuwerkerk ligt in de buurt van het veelzijdige Rotterdam. Ook fietsen door het "Groene Hart" of langs de Reeuwijkse Plassen maken uw bezoek aan Nieuwerkerk de moeite meer dan waard!

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Beschikt over 189 kamers en suites
  • Dichtbij Rotterdam centrum
  • Luxe restaurant, hotelbar en een mooi terras

  Gelegen aan de rand van Diergaarde Blijdorp is dit Van der Valk hotel in Rotterdam te vinden. Vanaf ons hotel is het zeer gemakkelijk om in het centrum van Rotterdam te komen met het openbaar vervoer.

 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  • 184 luxe hotelkamers en suites
  • Een stijlvol á la carte restaurant, trendy Live-Cooking restaurant en gezellige hotelbar
  • Een modern wellness center, fitnessruimte en zwembad op de 16e verdieping. Gun uw lichaam en geest een welverdiende break.
  • Binnen 15 min in Rotterdam

  Bezoek ons nieuwe Van der Valk hotel Schiedam. Het hotel is gelegen in Schiedam aan de ring van Rotterdam.

Uniek uitzicht tijdens overnachten Euromast

De Euromast dateert uit 1960 en werd ontworpen door Maaskant. Oorspronkelijk was de mast 112 meter hoog. Al vlug was het nodig om extra bij te bouwen. In Rotterdam werd steeds meer en hoger gebouwd. De Euromast was niet langer het hoogste gebouw van Nederland. Hij garandeert u een mooi uitzicht over de stad. De grootste durvers gaan met de Euroscoop (een glazen kooi) vanaf de vroegere 112 meter naar het hoogste punt van de mast. Bij helder weer ziet u Madurodam en zelfs het Vlaamse Antwerpen. De grootste durvers bereiken de begane grond met een snelheid van 100 kilometer per uur

Overnachten Euromast

In de Euromast overnachten is perfect mogelijk. Tijdens overnachten Euromast verblijft u in een van de twee prachtige suites, de 'Heaven en Stars'. Het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp en Rotterdam-Nieuwerkerk zijn mooie alternatieven. Dit laatste hotel ligt tussen Rotterdam en Gouda midden een groene omgeving. Overnachten Euromast is dus geen probleem. In een kwartiertje staat u in hartje Rotterdam. Europa's grootste haven, sfeervolle winkels, restaurants, cafés met gezellige terrassen, musea, dierentuin Diergaarde Blijdorp en een bruisend nachtleven maken van Rotterdam een echte wereldstad. In Gouda ontdekt u vele historische gebouwen en in de zomermaanden de internationale kaasmarkt. De 147 comfortabele kamers en luxe suites met plasma tv beschikken over een moderne badkamer, gratis koffie- en theefaciliteiten en zelfs een broekenpers. Lekker eten kan perfect in het gezellige restaurant en in de grote tuin en op het terras is het heerlijk relaxen. Uw conditie onderhouden kan in de fitness- en wellnessruimte met sauna, infrarood sauna, voetenbaden, stoomcabine en een ontspanningsruimte.

Meer informatie over onze hotels