Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Friesland

Vanuit onze exclusieve Van der Valk hotels Friesland verkent u een van de mooiste provincies van ons land. Zo kunt u een weekendje weg in Friesland invullen met een bezoek aan de bekende Sneekweek, of in de maand december kiezen voor een voordelig verblijf in combinatie met het evenement Lekker Sneek, of de grote kerstmarkt in dezelfde plaats. Met een beetje geluk kunt u in de wintermaanden heerlijk schaatsen op een van de Friese meren, maar ook in de zomer is een weekendje Friesland een echte aanrader. Zo huurt u in ons Van der Valk hotel goede fietsen en verkent u de omliggende natuurgebieden in uw eigen tempo. Bekijk onze voordelige arrangementen en kamerprijzen voor het overnachten in Friesland.

Boek overnachting Friesland

 • Hotel Leeuwarden

  Hotel Leeuwarden

  • Nabij centrum Leeuwarden
  • Shuttle service
  • Fietsverhuur

  Het hotel nabij Leeuwarden beschikt over 177 royale kamers en luxe suites. Huur een fiets en ga een dagje winkelen in de stad. Na een heerlijk dagje weg kunt u ontspannen in het hotel. Boek nu nog uw hotelkamer.

 • Hotel Wolvega - Heerenveen

  Hotel Wolvega - Heerenveen

  • Terras aan het water
  • Activiteiten in de buurt

  Hotel Wolvega - Heerenveen beschikt over 105 luxe kamers en suites met bad en aparte douche. In de omgeving van het hotel vindt u verschillende activiteiten die u tijdens uw verblijf kunt doen. Dit is ideaal als weekendje weg.

 • Hotel Sneek

  Hotel Sneek

  • Dichtbij Friese steden
  • Fietsen en watersporten
  • Restaurant en bar/brasserie

  Overnacht in een van de 144 royale kamers en suites van Hotel Sneek. Hier kunt u na een dagje winkelen of fietsen heerlijk bijkomen. Bent u toe aan net iets meer ontspanning? Neem dan een kijkje in de wellness of het sportcentrum nabij het hotel.

Voordelig logeren met luxe faciliteiten in een goedkoop hotel in Friesland

Wilt u voordelig overnachten in Friesland? Dan kunt u kiezen voor een verblijf in een luxe Van der Valk hotel bij Leeuwarden, het pittoreske Wolvega of bij Sneek. Wij bieden u voortreffelijke gratis faciliteiten in veel van onze hotels. Zo is het mogelijk om heerlijk te ontspannen in een van onze eigen wellness centra, of een duik te nemen in een ruim binnenzwembad. Bent u graag sportief bezig? Dan hoeft uw routine niet onderbroken te worden tijdens het overnachten in Friesland. Onze goed ingerichte fitnessruimte staat geheel gratis tot uw beschikking. Voor een heerlijk verblijf met het hele gezin kiest u simpelweg voor een van de familiekamers, beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Bij het verkennen van de natuur in Friesland kan zelfs uw trouwe viervoeter mee bij een verblijf in een Comfort kamer.

Zakelijk overnachten in Friesland

Natuurlijk assisteren we u graag bij het organiseren van een conferentie, een zakelijke bijeenkomst of een vergadering in een van onze hotels. Zo hebben wij verschillende zalen beschikbaar en kunnen wij u tevens voorzien van een goede lunch, een ontbijtbuffet of een diner naar keuze. Vier uw bruiloft in een van onze zalen aan het overnachten in Friesland in een luxe suite, of biedt uw gasten de mogelijkheid om een voordelige kamer te boeken. Wij zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt bij het overnachten in Friesland bij Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels