Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Groningen

Goedkoop overnachten Groningen? Veel mensen kiezen voor een vakantiehuisje, maar voordelig overnachten is ook mogelijk bij het Van der Valk hotel Groningen - Westerbroek. U heeft de keuze uit 78 kamers en 2 suites. Bovendien ligt het hotel ook nog eens vlak bij de A7 en de A28. Ons hotel is een perfecte bestemming voor diverse doelgroepen. Juist ook voor gezinnen met kinderen is er plek, want bij ons boekt u bijvoorbeeld een familiekamer. Op deze kamer is er plek voor vier personen. Bovendien is de familie luxe ingericht met een ruime badkamer en comfortabele bedden. En natuurlijk hoeven ook de kinderen zich niet te vervelen, want er is een televisie op de kamer aanwezig.

Kom overnachten in Groningen

Hotel Groningen-Westerbroek

Hotel Groningen-Westerbroek

  • 80 ruime kamers en luxe suites
  • Sfeervol restaurant
  • Gezellige hotelbar en zonnig terras
  • Fitness center

Het strand, de natuur en de stad liggen binnen handbereik.

Waarom u kiest voor overnachten in Groningen?

Overnachten Groningen is beslist de moeite waard, want in dit stukje Nederland is van alles te ondernemen. De provincie leent zich perfect voor een wandeling, fietstocht of een bezoek aan het strand. Wadlopen is een fantastische activiteit, maar ook een bezoek aan de vele pittoreske vissersdorpjes is een mooie invulling van de dag. Hiervoor moet u bij Lauwersoog zijn. Schakel de boswachter in als gids en maak mooie wandelingen door de natuur. Stapt u liever op de mountainbike? Dat kan ook! Overigens pakt u in Lauwersoog ook de boot naar Waddeneiland Schiermonnikoog. Dit is het perfecte uitstapje voor het hele gezin. Hierom kiest u voor overnachten Groningen bij Valk Exclusief.

Overnachten Groningen bij Valk Exclusief hotel

Overnachten Groningen in een betaalbaar hotel met het hele gezin? U bent van harte welkom in Hotel Groningen - Westerbroek. Wij verzekeren u van een goedkoop maar luxueus verblijf. Boek online een familiekamer en betaal bij ons geen reserveringskosten. Bij aankomst in het hotel heten we u graag welkom met een speciaal welkomstdrankje. Geniet u tijdens een vakantie graag van lekker eten? Kom dan zeker een hapje eten in ons hotel. Chef-koks bereiden voor u een geweldig diner met verse producten uit Groningen en omstreken. Voor de kids is er een speciaal kindermenu. Laat u ook verwennen tijdens een borrel op het terras en parkeer uw auto gratis bij het hotel. Genoeg redenen om te overnachten Groningen bij Valk Exclusief.