Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Haarlem

Wilt u goedkoop overnachten Haarlem? Verras iemand anders en uzelf met een heerlijk weekendje weg bij Valk Exclusief hotel Haarlem. Overnachten Haarlem is bij ons goedkoop te regelen, want bij ons geniet u van aantrekkelijke deals. Bovendien zijn we veel meer dan alleen maar een hotel. Het is dé locatie om uit te rusten aan het einde van de dag. Parkeren doet u gratis op het nabijgelegen parkeerterrein. Uiteraard heeft u de keuze uit luxe kamers en suites. Er is dus altijd een arrangement te boeken dat perfect aansluit op uw budget. Daarnaast betaalt u geen reserveringskosten en wordt u welkom geheten met een gratis welkomstdrankje. Overnachten Haarlem doet u daarom in ons mooie hotel.

Boek overnachten Haarlem

Hotel Haarlem

Hotel Haarlem

  • 222 ruime kamers en suites
  • Fitness center
  • Sfeervol restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fietsverhuur

Binnen 20 minuten lopen bent u al in het stadscentrum van Haarlem.

Boek direct

In Haarlem overnachten bij Valk Exclusief

Overnachten in Haarlem is een prima keuze voor een korte vakantie in de provincie Noord-Holland. Het fraaie stadscentrum ligt op slechts 20 minuten loopafstand. Op de Grote Markt bevindt zich een aantal bekende bezienswaardigheden, waaronder het standbeeld van Laurens Janszoon Coster, het stadhuis en de Grote of St. Bavokerk. Bovendien liggen er allerlei horecagelegenheden in de buurt, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Duikt u graag de historie in en geniet u van mooie schilderkunst? Breng dan een bezoek aan het Frans Hals Museum. Haarlem op een andere manier leren kennen? Maak dan een rondvaart over de rivier Spaarne. Overnachten Haarlem is dus om meerdere redenen interessant en daarom de moeite waard.

Overnachten Haarlem? Boek een luxe kamer of suite

Wilt u overnachten Haarlem in een schitterend hotel? Kom logeren bij Valk Exclusief en boek uw kamer of suite via de website. Bij ons geniet u van mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. Er is een uitgebreide menukaart en we houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren en wensen. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze hotelbar voor een borrel. Een perfecte afsluiter van een intensieve maar gezellige dag in de stad. Overnachten Haarlem bij Valk Exclusief gaat ongetwijfeld lukken dankzij de comfortabele bedden. Ontspannen doet u in de luxe en uitgebreide badkamer. Kortom: ga voor een geslaagd weekendje weg en boek uw kamer of suite online.

Meer informatie over onze hotels