Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten in ons restaurant
Culinair genieten in ons restaurant
Verken de prachtige omgeving
Heerlijk overnachten in onze suites
De geschikte locatie

Overnachten in Harderwijk

Overnachten in de Veluwse bossen? Kom dan overnachten bij het ons hotel in Harderwijk. Dé ideale bestemming om te wandelen en te fietsen. Ons hotel ligt aan de A28 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Toch heeft u hier het gevoel écht op vakantie te zijn. U wordt door ons team volledig in de watten gelegd en dat start met een gratis kopje koffie bij aankomst in ons hotel. De bossen zijn onze achtertuin en dus is de natuur altijd binnen handbereik. Voor een betaalbaar overnachting in de buurt van Harderwijk klopt u daarom aan bij Valk Exclusief

Overnachten Harderwijk

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Heerlijk à la carte restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fietsverhuur

Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen.

Genieten van een overnachting in Harderwijk op de Veluwe

Kunt u wel wat frisse en zuivere boslucht gebruiken? Kom een paar dagen overnachten in Harderwijk en geniet van wat de boomrijke natuur u allemaal te bieden heeft. Wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, het kan op de Veluwe allemaal. Bij helder en zonnig weer beklimt u de 226 treden van onze toekan-toren. U geniet van een spectaculair uitzicht over het noordwesten van de Veluwe! Trekt u liever de stad in op zoek naar avontuur of romantiek? De plaats Harderwijk bruist altijd en is daarom geliefd onder jong en oud. Bezoek de Grote Kerk of wandel over de Vischmarkt, een van de mooiste pleinen in Nederland. Kortom: een hotel Harderwijk heeft genoeg voor u in petto.

Boek een kamer of suite voor een nachtje Harderwijk

Een kamer of suite in ons hotel Harderwijk boekt u gemakkelijk online. De kamers en suites beschikken over een whirlpool en een weldadige regendouche. Dit stelt u in staat om royaal te ontspannen na een dag in de buitenlucht. Eet u tijdens uw verblijf het liefst buiten de deur? U bent van harte welkom in ons prachtige à la carte restaurant. Voor een afzakkertje bezoekt u de stijlvolle hotelbar. Reis daarom af naar Harderwijk en parkeer uw auto bij ons hotel. Profiteer van gratis wifi en betaal ook geen reserveringskosten. Bovendien is het altijd mogelijk om kosteloos te annuleren. Dat maakt het beslist de moeite waard om tegen een scherpe prijs een boeking te doen voor een weekendje Harderwijk.

Meer informatie over onze hotels