Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten op Schiphol

Een vliegtuig dat ’s ochtends vertrekt en 3 uur van tevoren aanwezig moeten zijn? Dat betekent voor de meeste mensen midden in de nacht opstaan, om vervolgens uren in de auto en op de luchthaven door te brengen. Of u nu op vakantie gaat of voor werk met het vliegtuig reist: begin uw reis met overnachten op Schiphol. Hiermee stapt u ontspannen in het vliegtuig en hoeft u niet midden in de nacht te vertrekken. Bij ons Valk Exclusief Park hotel Schiphol kunt u een speciaal Park, Sleep & Fly arrangement boeken. Met dit arrangement kunt u overnachten Schiphol Airport en gedurende uw reis parkeren bij ons hotel.

Overnachten op Schiphol

Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly

Nu nog gemakkelijker en onbezorgder op vakantie! Een hotel vlakbij het vliegveld, gratis parkeren tijdens uw trip én een transfer naar het vliegveld? Kortom een goed begin!

Boek het Park, Sleep & Fly arrangement voor een heerlijke vakantie. Let op, ieder hotel heeft zijn eigen invulling van het Park, Sleep & Fly arrangement.

Boek hier

Overnachten op Schiphol kan altijd

Overnachten op Schiphol is een fantastische oplossing voor vroege vluchten: u rijdt de avond voor uw vlucht naar het hotel en kunt genieten van een drankje aan de bar of gebruik maken van onze wellness. Na het overnachten op Schiphol Airport, staat u met onze gratis shuttle binnen 15 minuten in de vertrekhal. Na uw reis kunt u de auto weer ophalen bij ons hotel. Overnachten op Schiphol en ontspannen aan uw reis beginnen was nog nooit zo gemakkelijk! Wilt u uw vakantie nog een nachtje verlengen of komt u ’s avonds laat pas aan en heeft u geen zin om nog helemaal naar huis te rijden? Dan kunt u natuurlijk ook na een vliegreis een nachtje in ons hotel boeken. Geniet van onze luxe kamers en suites en vertrek de volgende ochtend na een overheerlijk hotelontbijt fris en fruitig richting huis!

Uitgebreide faciliteiten

Valk Exclusief hotel Schiphol heeft veel faciliteiten en luxe kamers. Kom binnenkort overnachten op Schiphol en ervaar het zelf. Zo kunt u in ons hotel gebruikmaken van het zwembad en genieten van een drankje aan de bar of een heerlijk diner in ons hotelrestaurant. Kiest u voor een van onze suites, dan kunt u genieten van een privé sauna of luxe jacuzzi in de kamer. Begin ontspannen aan uw reis met een overheerlijk ontbijt en maak gebruik van onze handige shuttle service. Overnachten bij Schiphol is de ideale manier om het nuttige met het aangename te verenigen.

Klik hier voor meer informatie