Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Den Haag-Nootdorp
Hotel Den Haag-Nootdorp

Een paasweekend weg

Vooral met de eerste mooie lentedagen in het vizier krijgen veel mensen kriebels om erop uit te trekken. Heeft u ook al plannen gemaakt om het komende paasweekend weg te gaan? Het weekend leent zich hier namelijk uitstekend voor. Het is voorjaar, dus de kans op mooi weer is aanwezig. Dus waarom niet lekker naar het strand van Noordwijk aan Zee? Heerlijk uitwaaien aan zee of op een terras van het voorjaarszonnetje genieten, zijn de beste ingrediënten voor een fantastisch weekendje weg met Pasen. En maakt u zich geen zorgen over het overnachten. U bent van harte welkom in het Van der Valk-hotel Den Haag-Nootdorp.

Boek een weekendje weg met Pasen

Dagje Den Haag

Dagje Den Haag

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels.

Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Body

Hotel Van der Valk Den Haag-Nootdorp

Ons hotel is uitstekend gesitueerd, langs de A12 en nabij de kruising met de A4. Zo bereikt u ons hotel zeer gemakkelijk en rijdt u zo de A4 op richting Noordwijk aan Zee. Luxe kamers zijn bij ons standaard. U kunt daarbij genieten van een ingerichte badkamer met stortdouche en een whirlpool. In de hotelkamer zelf leggen wij de nadruk op ruimte en comfort: de ideale kamer voor uw weekendje weg met Pasen 2019. U kunt uw paasweekend weg nóg luxer maken door te kiezen voor een luxe suite. Als u het paasweekend weg wilt met uw kinderen, dan boekt u de familiekamer.

Bij een paasweekend weg hoort uiteraard ook lekker eten. U kunt hiervoor terecht in ons restaurant, waar onze kok u een fantastisch diner voorschotelt. U kunt ook gebruik maken van de Dinerdeal, waarbij u geniet van een driegangendiner.

Genoeg te ondernemen tijdens uw paasweekend weg

Door de centrale ligging van ons hotel zijn wij de perfecte uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving. U rijdt in een mum van tijd naar Noordwijk aan Zee, waar u een strandwandeling kunt maken of kunt fietsen door de duinen. U kunt de auto ook bij ons hotel laten staan en het openbaar vervoer nemen naar Den Haag. Bezichtig de Haagse binnenstad, bezoek een museum of ga naar het strand van Scheveningen. Met kinderen is het fantastisch om Familiepark Drievliet te bezoeken, op een steenworp afstand van ons hotel. Wilt u weg met Pasen 2019? Wij verwelkomen u komend paasweekend graag als gast in ons hotel!

Meer informatie over onze hotels