Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Almere

Heerlijk eten op een mooie locatie in Noord-Holland? Kom lunchen of dineren in het Van der Valk restaurant Almere! Bij ons geniet u van allerlei heerlijke, verse gerechten voor een betaalbare prijs. Bovendien kiest u uit een veelzijdige collectie wijnen en bieren. In ons moderne restaurant zijn tafels te boeken door recreatieve en zakelijke gasten. De auto parkeert u probleemloos voor de deur. Komt u liever met het openbaar vervoer? Geen enkel probleem, want verschillende buslijnen stoppen bij ons restaurant Almere. Plan uw reis via de app en vergeet vooral niet om vooraf een tafel te reserveren in ons gezellige hotel-restaurant!

Eten en drinken bij onze restaurants

Uit eten in Almere

Genieten van een lunch Almere of toe aan een romantisch diner met uw partner? U bent van harte welkom in ons restaurant Almere. De gerechten op onze kaart worden door onze chef-koks bereid met verse ingrediënten. In een handomdraai toveren wij de meest fantastische gerechten op tafel. Kies bijvoorbeeld voor een fameus lunchbuffet, een smaakvolle brunch of uitgebreid diner met familie of vrienden. Bij zonnig weer is ons het terras natuurlijk de uitgelezen plek voor de lunch of het diner. Wilt u na het diner nog wat bijkletsen onder het genot van een drankje? Kom vooral loungen in de hotelbar en laat onze barmensen een wijntje, biertje of cocktail voor u inschenken.

Kom lunchen of dineren in restaurant Almere

Uit eten in het mooie Almere en zoekt u online naar een geschikt restaurant? Laat u verrassen door de mogelijkheden die Van der Valk biedt. Wij verzekeren u van een heerlijke tijd in ons hotel-restaurant. Neem de kinderen gerust mee, want wij zorgen dat ook zij een fijne tijd hebben. Met iedere komst naar ons restaurant Almere kunnen ze sparen voor allerlei leuke cadeautjes. Hoe leuk is dat! Romantisch dineren combineren met een fijne overnachting? Reserveer behalve een tafel ook een kamer of suite in ons hotel-restaurant. Geniet op het balkon van een mooi uitzicht of duik de sauna in om optimaal te ontspannen. Kortom: het loont hoe dan ook om langs te komen in het Van der Valk restaurant Almere. Zien we uw reservering snel binnendruppelen?

Meer informatie over Hotel Almere