Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Amsterdam Zuid

Een hapje eten in Amsterdam Zuid? Het Van der Valk restaurant Amsterdam Zuid is dé locatie voor een fantastische lunch of een uitgebreid diner. De à-la-cartemenukaart met trendy gerechten en klassiekers is veelzijdig en daarmee bieden we u volop keuzemogelijkheden. Uiteraard kunnen we u altijd adviseren. Lunchen en dineren doet u natuurlijk in sfeer en u wordt volledig in de watten gelegd door onze chef-koks en een enthousiaste en gastvrije bediening. Bovendien beschikken we over een gevarieerde wijnkaart en dus wordt uit eten gaan altijd een feestje! Het hotel en restaurant Amsterdam Zuid zijn goed bereikbaar met de auto en het station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. Komt u gezellig bij ons eten?

Eten en drinken bij onze restaurants

Dineren in ons restaurant Zuidas

Een hapje eten in ons restaurant Amsterdam Zuid is altijd een geweldige belevenis. Staak daarom uw zoektocht naar een Amsterdam Zuid restaurant en schuif aan bij Van der Valk. De culinaire hoogstandjes verzekeren u van een smakelijke middag of avond. We werken uitsluitend met verse ingrediënten en er is keuze genoeg uit voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Schroom daarom niet om bepaalde dieet- of allergiewensen aan ons kenbaar te maken. Uw partner trakteren op een etentje of een zakenrelatie verrassen met een feestelijk diner? Boek vooral een tafel in ons stijlvolle restaurant Amsterdam Zuid!

Reserveer online een tafel bij ons restaurant Amsterdam Zuid

We bieden u altijd meer dan alleen maar een restaurant Amsterdam Zuid. Na het diner heeft u de mogelijkheid om te ontspannen in de hotelbar op de vijfde verdieping. Kies uit allerlei warme en koude drankjes, probeer een cocktail of geniet van ons ruime aanbod wijnen en bieren. Wilt u ook een nachtje blijven slapen? Dit is geen enkel probleem, want we hebben meerdere kamers en suites voor een comfortabele overnachting. Maak gratis gebruik van wifi in het hotel en laat u 's morgens verrassen door een uitgebreid ontbijtbuffet. En natuurlijk loont het altijd om overdag een bezoek te brengen aan de binnenstad van Amsterdam. Kortom: reserveer een tafel bij ons restaurant Amsterdam Zuid en geniet met uw geliefde, familie of zakenpartner van een fantastisch diner!

Meer informatie over Hotel Amsterdam Zuidas