Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Apeldoorn

Staat de vakantie voor de deur of heeft u iets te vieren? Kom gezellig eten bij het Van der Valk restaurant Apeldoorn. Het is dé manier voor een ontspannen en feestelijke middag of avond. Iedere dag staan we voor u klaar met een uitgebreid lunchbuffet of heerlijke gerechten gebaseerd op de Franse keuken. Het eten wordt door onze chef-koks bereid met verse streekproducten en prikkelen al de smaakpapillen. Natuurlijk kunt u ook de keuze maken uit een van onze seizoensgerechten. Uit eten in Apeldoorn in ons restaurant is daarom een prima keuze. We streven er te allen tijde naar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen in ons restaurant Apeldoorn!

Uit eten in een Valk restaurant

Diner of lunch Apeldoorn

Dolgraag bijkletsen met een dierbare die u al lange tijd niet heeft gezien? Het Van der Valk restaurant Bistro Martinus is een prima keuze voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Stel zelf de gerechten samen dankzij onze à-la-cartekaart. Het is ook mogelijk om exclusief te lunchen en te dineren in restaurant Huisje James. Deze sprookjesachtige locatie ligt verscholen in het groen en heeft geen kaart. Hier draait alles om beleving en dus is er een wisselend menu geïnspireerd op de Veluwse bossen. Waar uw keuze ook op valt, u kan altijd rekenen op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Komt u snel eten in een van onze gezellige restaurants Apeldoorn?

Reserveer een plaats in restaurant Apeldoorn

Het Van der Valk restaurant Apeldoorn is meer dan alleen een plek voor de lunch of het diner. Wij nodigen u ook graag uit voor een ontspannen nachtje of weekendje weg. Selecteer een van onze kamers en maak tijdens uw verblijf gebruik van onze wellnesstuin en het binnen- en buitenzwembad. In deze weldadige, groene oase komt u volledig tot rust en liggen geluksmomentjes altijd binnen handbereik. Apeldoorn en omgeving zijn ook de moeite waard om te ontdekken. Laat u daarom verrassen door de mogelijkheden van ons hotel-restaurant en kom samen met uw partner of familie langs in Apeldoorn. Het reserveren van een tafel of kamer doet u gemakkelijk online via onze website. Zien we uw reservering op korte termijn bij ons binnenkomen?

Meer informatie over Hotel Apeldoorn