Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Dordrecht

Op zoek naar een gezellig restaurant in Dordrecht? Van der Valk is de beste keuze in uw zoektocht naar een fijn restaurant Dordrecht. Het restaurant ligt op een toplocatie en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Breda, Utrecht en Antwerpen. Ideaal wanneer u op doorreis bent en graag in stijl dineert. Het sfeervolle restaurant met culinaire keuken is dé plek waar onze chef-koks de meest fantastische gerechten voor u bereiden. Probeer daarom een van onze arrangementen of stel zelf een lunch of diner samen met behulp van onze menukaart. Smaakt ons restaurant Dordrecht naar meer? Maak er een leuk weekend van door een van onze kamers of suites te boeken.

Culinair genieten bij Van der Valk

Uiteten Dordrecht

Restaurant Dordrecht is een prima keuze voor reizigers, maar u kan bij ons ook uw verjaardag of bruiloft vieren met familie en vrienden. Wij dragen zorg voor een fantastische belevenis in ons hotel-restaurant. Nu alvast boeken voor een datum in de toekomst? Dit is bij ons geen enkel probleem, want online reserveert u eenvoudig een tafel in ons restaurant Dordrecht. Een lunch of diner à la carte behoort eveneens tot de mogelijkheden. U beslist wat er uiteindelijk voor gerecht op tafel staat! Bent u dol op zondagse brunches? Maak dan de keuze voor onze heerlijke zondagsbrunch. Kortom: het Van der Valk restaurant Dordrecht is dé locatie voor een gezellig en kwalitatief etentje!

Kom lunchen of dineren in ons restaurant Dordrecht

Heeft u wat te vieren met familie en vrienden en doet u dit graag in een luxe en gezellig restaurant Dordrecht? We zien u graag langskomen in ons mooie hotel-restaurant. Van der Valk biedt meer dan alleen culinaire hoogstandjes, want we hebben allerlei kamers en suites in de aanbieding. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer én er is voldoende ruimte om de auto te parkeren. Sporten, zwemmen of fitnessen? Wij bieden u allerlei faciliteiten om er een fantastisch en actief verblijf van te maken. De Biesbosch en ook het centrum van Dordrecht zijn geweldige bestemmingen voor een dagje uit. Een hapje eten en logeren doet u daarom in ons gastvrije hotel en restaurant Dordrecht!

Meer informatie over Hotel Dordrecht