Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Drenthe

Uit eten in Drenthe omdat uw ouders 25 jaar getrouwd zijn? Gezellig dineren of lunchen zonder specifieke reden? Staak uw zoektocht naar een restaurant Drenthe, want Van der Valk heeft meerdere eetgelegenheden in de provincie Drenthe. U bent daarom van harte welkom in Assen, Emmen en Dwingeloo. Ieder hotel-restaurant heeft zijn eigen charme en specialiteiten. In ieder geval bent u altijd zeker van een fantastische lunch of een uitgebreid diner. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto, maar ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Om die reden is het beslist de moeite waard om een bezoek te brengen aan een van onze restaurants Drenthe

Uit eten in een Valk restaurant

Gezellig uit eten Drenthe

In ieder Van der Valk restaurant Drenthe luncht of dineert u in stijl en een aangename setting. Geniet van een van onze gerechten die door chef-koks met veel enthousiasme worden bereid. Er is keuze genoeg, want de menukaart is ontzettend veelzijdig. Gaat uw voorkeur uit naar à la carte? Dit is bij ons geen enkel probleem. Laat u ook eens verrassen door iets nieuws te proberen. De liefde voor eten proeft u terug in ieder gerecht. Vlees, vis of vegetarisch, alles is mogelijk. Behalve gezonde en smakelijke voor- en hoofdgerechten hebben we ook een fantastische dessertkaart. Bovendien is het mogelijk om na het eten een drankje te doen in onze hotelbars. Geniet op deze plek van een biertje, wijntje of cocktail.

Boek een Van der Valk restaurant Drenthe

Drenthe is dé provincie om wat gas terug te nemen. U vertoeft altijd in een rustige en groene omgeving. Neem ook de kinderen gerust mee, want ook zij worden op culinair vlak door ons in de watten gelegd. Bent u toe aan een weekend vol ontspanning? Het is natuurlijk een aantrekkelijke optie om in een van onze hotels in Drenthe een kamer te boeken. Tijdens uw verblijf geniet u van allerlei wellnessfaciliteiten of kunt u actief aan de slag in de fitness of het zwembad. Hoe dan ook, een hapje eten in onze restaurants Drenthe is altijd een uitstekend idee. Reserveer daarom nu alvast een tafel, dan zorgt ons team dat het u nergens aan ontbreekt zodra u ons restaurant Drenthe binnenstapt.

Meer informatie over onze hotels