Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Enschede

In Enschede gezellig en betaalbaar eten en drinken? Voor een uitgebreide lunch of diner schuift u aan bij het Van der Valk restaurant Enschede. In ons moderne en stijlvolle à-la-carte restaurant laten we u graag kennismaken met onze veelzijdige menukaart. Selecteer een van de culinaire gerechten die steevast met veel passie worden bereid door onze chef-koks. Sowieso loont het om af te reizen naar Enschede, want het restaurant heeft een gunstige ligging en is perfect bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien ligt Enschede in een prachtige omgeving en daarom is het altijd fijn vertoeven in de provincie Overijssel!

 • Diner arrangement

  Diner met overnachting

  Diner arrangement

  Laat u culinair verwennen met een 3-gangen keuzediner in het sfeervolle restaurant in Enschede incl. overnachting.

 • Menukaarten

  Menukaarten

  Benieuwd naar al het lekkers waar u allemaal in ons Restaurant in Enschede uit kunt kiezen? Bekijk alvast de uitgebreide menukaarten.

Uit eten Enschede

Bent u binnenkort jarig, heeft u recent een huis gekocht of staat er een romantische date op de planning? Er is altijd een goede reden om uit eten te gaan in ons restaurant Enschede. Het is dé manier om iets te vieren, maar ook een prima gelegenheid om nieuwe gerechten te leren kennen. Uiteraard kiest u voor kwaliteit en dat is precies waarom u voor een diner of lunch in Enschede bij ons een tafel reserveert. Eten en drinken doet u altijd in een gezellige sfeer en voor een afzakkertje verplaatst u zich probleemloos naar de hotelbar. Er staat altijd een enthousiast team klaar om u maximaal te verwennen tijdens uw bezoek aan ons restaurant Enschede. Wij laten u altijd voldaan huiswaarts keren.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
1993 beoordelingen
Genieten in een luxe restaurant
Hotel Enschede G.J. Oude Wesselink 

Perfect. Ontvangt en brunch zijn uitstekend

Reserveer een tafel in ons restaurant Enschede

Het Van der Valk restaurant Enschede is een uitstekende keuze voor een goede start van het weekend. U kunt natuurlijk ook gewoon zomaar uit eten gaan. Bij ons weet u dat het altijd gezellig, gezond en betaalbaar is. Behalve een restaurant beschikt ons hotel in Enschede ook over een wellnesscenter en een zwembad. Dit nodigt beslist uit voor een nachtje of weekendje weg in ons schitterende hotel. Enschede en omgeving zijn een heerlijke bestemming om een aantal dagen door te brengen. Maak een ontspannen wandeling, huur fietsen, verken de omgeving van het hotel-restaurant of duik gezellig de stad in. Kortom: boek vooral een tafel in ons restaurant Enschede en schroom niet om dit uit te breiden naar een compleet weekend in Enschede!

Meer informatie over Hotel Enschede