Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Houten

Lekker eten en drinken in Houten? Breng vooral een bezoek aan het Van der Valk restaurant Houten. Voor een diner of lunch Houten bent u in ons restaurant meer dan welkom! Het restaurant is gunstig gelegen aan de A27 en is om die reden goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien ligt het hotel-restaurant op een steenworp afstand van het bruisende Utrecht. Des te meer reden om bij ons aan te schuiven voor de lunch of het diner. In ons sfeervolle restaurant geniet u van allerlei culinaire hoogstandjes, terwijl u optimaal wordt ontzorgd door de gastvrije bediening. Komt u snel langs in ons restaurant Houten.

Eten en drinken bij onze restaurants

Uit eten in Houten

Het Van der Valk restaurant Houten is een aanrader voor liefhebbers van traditionele gerechten en de Franse keuken maar ook kunt u bij ons genieten van huisgemaakt sushi. Er wordt door onze chef-koks altijd met veel passie gekookt. Vlees, vis, vegetarisch, er is keuze genoeg voor iedereen. Zowel de lunch- als de dinerkaart is zeer uitgebreid en streelt alle zintuigen. Is het aangenaam weer? Dan kunt u gebruikmaken van ons zonneterras. Gezellig natafelen doet u in onze trendy bar. Maakt u zich over de kinderen vooral geen zorgen, want ook zij worden door ons in de watten gelegd met een placemat inclusief kleurpotloden. Geniet daarom van de lunch of het diner in ons restaurant Houten, een plek die overigens ook zeer geschikt is voor een etentje met zakenrelaties.

Restaurant Houten voor eten en een overnachting

Restaurant Houten is dé locatie in Houten voor een hapje en een drankje. Tegelijkertijd nodigt het hotel beslist uit om een nachtje of weekendje te komen logeren. We hebben allerlei kamers en suites voor u in de aanbieding. Luxe overnachten is mogelijk dankzij onze comfortabele bedden en ontspannen doet u onder de regendouche of de heerlijke whirlpool. Zeker bij een weekendje Houten is het ook fijn om overdag op stap te gaan. Reis af naar de historische stad Utrecht of vaar over met het pontje van Schalkwijk naar vrijstad Culemborg. Hoe dan ook is restaurant Houten een prima keuze voor een middag of avond culinair genieten. Boekt u online een tafel voor de lunch of het diner in ons restaurant Houten?

Meer informatie over Hotel Houten