Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Leeuwarden

Eindeloos genieten in Leeuwarden? Het Van der Valk restaurant Leeuwarden is een uitstekende plek voor een hapje en een drankje. Bovendien kunt u bij ons ook heerlijk een nachtje komen logeren. Het hotel en restaurant liggen centraal in het waterrijke Friesland en verzekeren u van een prettige en onbezorgde tijd. In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom voor een lunch, brunch of diner. Ervaren koks toveren de meest fantastische gerechten op tafel, terwijl de bediening u volledig ontzorgt als het gaat om verfrissende drankjes. Welke smaakmaker of culinaire sensatie u ook probeert, u keert altijd met een voldaan gevoel huiswaarts na een bezoek aan ons restaurant Leeuwarden.

Eten en drinken bij Van der Valk

Uit eten in Leeuwarden

Een hapje eten of gezellig borrelen in Leeuwarden? Kom vooral langs in ons restaurant Leeuwarden. De moderne menukaart bestaat uit allerlei gerechten die bijdragen aan gezellig en feestelijk dineren in Leeuwarden. Bij zonnig en droog weer nodigen we u graag uit op ons terras. Neem de kinderen vooral mee, want ook zij hebben genoeg keuze qua eten en drinken. Bent u na het diner toe aan een lekkere kop koffie? Strijk vooral neer in de hotelbar. Dit is tevens de uitgelezen plek voor een smakelijke cocktail of een heerlijk wijntje. Advies nodig? Vraag het aan onze specialisten die achter de bar staan.

Reserveer een tafel of kamer in restaurant Leeuwarden

Gezellig uit eten in een fijn restaurant Leeuwarden? Van der Valk beschikt over alle ingrediënten voor een fijne belevenis. Bovendien hebben we nog veel meer voor u in petto. Hoe lang is het geleden dat u een weekendje weg heeft geboekt? Kom vooral een nachtje logeren in het mooie Leeuwarden. Behalve een overnachting in een moderne kamer of suite is het ook een optie om een luxe boerderijwoning te boeken. Dit type bungalow is ideaal voor een korte vakantie in Friesland. In welke accommodatie u ook verblijft, u kan te allen tijde rekenen op onze gastvrijheid. We doen er alles aan om u een prettige tijd te garanderen in ons restaurant Leeuwarden. Een tafel, kamer, suite of boerderijwoning boeken? Dit doet u gemakkelijk online. Zien we u snel in ons hotel en restaurant Leeuwarden?

Meer informatie over Hotel Leeuwarden