Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Maastricht

Gezellig met uw partner, familie of vrienden uit eten in Maastricht? Het Van der Valk restaurant Maastricht is een gezellig à-la-carterestaurant en beschikt over een schitterend terras. Voor een restaurant Maastricht met terras zit u bij ons helemaal goed! Dit alles helpt u om helemaal thuis te komen in Zuid-Limburg. De meest zuidelijke provincie in Nederland stelt u namelijk perfect in staat om Bourgondisch te genieten. Waar kan dit nu beter dan in ons restaurant Maastricht waar onze chef-koks voor u klaarstaan? We liggen op een steenworp afstand van de A2 en is er voldoende parkeergelegenheid voor de auto. Bovendien bevindt het centrum van Maastricht zich op slechts drie kilometer afstand van het hotel.

Eten en drinken bij onze restaurants

Lekker eten in Maastricht

Bent u een echte liefhebber van de Franse keuken en zoekt u om die reden naar Franse restaurants Maastricht? Behalve allerlei seizoensgerechten laten we u ook graag kennismaken met verschillende culinaire hoogstandjes uit Frankrijk. Dankzij de menukaart à la carte heeft u veel vrijheid in het samenstellen van uw diner. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze brasserie voor een overheerlijke lunch. Vooral bij zonnig en droog is het zeer aangenaam lunchen of dineren op ons terras. En natuurlijk valt er ook voor kinderen genoeg te kiezen. De hotelbar is de beste plaats voor een afzakkertje. Reis daarom met een gerust hart af naar ons restaurant Maastricht voor een gezellige middag of avond.

Kom lunchen en dineren in ons restaurant Maastricht

Een weekendje op pad in Maastricht? Kom vooral een hapje eten bij het Van der Valk restaurant Maastricht. Uiteraard is het een optie om ook uw hotelkamer of suite bij ons te boeken. Ontspannen doet u in onze wellness en beautysalon. Trekt u graag het centrum van Maastricht in? Vanuit het hotel bent u via een korte wandeling in het hart van de stad. Maakt dit u enthousiast en gaat u graag een weekendje weg in eigen land? Combineer dit met een overnachting en diner in ons restaurant Maastricht. Selecteer een van onze deals of arrangementen of boek alvast een tafel online. We zien u graag binnenstappen in ons gezellige en sfeervolle restaurant Maastricht!

Meer informatie over Hotel Maastricht