Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Middelburg

Toe aan een zondagse brunch Middelburg? Of gewoon zin om een hapje te eten met familie of vrienden? Schuif aan bij het Van der Valk restaurant Middelburg. Wij bieden u de keuze uit een uitgebreid lunchbuffet, maar ook voor een luxe diner zit u bij ons beslist goed. In ons sfeervolle hotel en restaurant laten we u heel graag kennismaken met allerlei culinaire hoogstandjes. Een lunch of diner à la carte behoort tot de mogelijkheden, terwijl het zaterdag en zondag dé gelegenheid is voor de smakelijke weekendbrunch. Brunchen, dineren of lunchen Middelburg? We zien u graag binnenstappen in ons restaurant Middelburg, dus reserveer online alvast uw tafel!

Van der Valk restaurants

Uit eten Middelburg

Nieuwe gerechten leren kennen en tegelijkertijd gezellig eten met familie en vrienden? Maak kennis met de veelzijdige menukaart in ons restaurant Middelburg en klets heerlijk bij met dierbaren. Hoewel het thuis ook fijn is om ontspannen te eten, is de sfeer in een restaurant wel degelijk anders. Bij ons verzekert u zich hoe dan ook van een fijne en romantische setting. Bovendien hoeft u zich nergens druk om te maken, want alles is tot in de puntjes geregeld door een enthousiast team. U kan heerlijk achteroverleunen en de inwendige mens aandacht geven. Ter plekke eten laten bereiden? Laat u verrassen tijdens live cooking en zie wat onze chef-koks aan tafel voor u klaarmaken. Na het dessert nog toe aan een afzakkertje? Doe een drankje in onze hotelbar.

Reserveer online een tafel in ons restaurant Middelburg

Kennismaken met de meest uiteenlopende keukens? Exotisch, Italiaans, Frans of vegetarisch, bij Van der Valk kan het allemaal. We nemen u graag mee op ontdekkingsreis, dus probeer vooral eens wat nieuws! Wakker worden met verse croissants, eitjes en andere lekkernijen? Kom niet alleen dineren in ons restaurant Middelburg, maar boek een kamer of suite voor een comfortabele overnachting. In de middag genieten van een heerlijke massage? Maak gebruik van onze luxe wellness en dompel u onder in ons verwarmde binnenzwembad. Sporten is ook een optie, want ons hotel-restaurant beschikt over een eigen fitnessruimte. Wacht daarom niet langer, maar boek naast een tafel ook een hotelkamer in ons hotel en restaurant Middelburg!

Meer informatie over Hotel Middelburg