Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Rotterdam

Heeft u de dag doorgebracht in Diergaarde Blijdorp en sluit u dit uitje graag feestelijk af? U bent van harte welkom in het prachtige Van der Valk restaurant Blijdorp. In restaurant Rotterdam schuift u zeven in de week aan voor een smakelijk diner of uitgebreide lunch. Het restaurant ligt op een steenworp afstand van de dierentuin. We hebben fantastische gerechten op de kaart staan en ook voor kinderen hebben we allerlei lekkernijen in petto. Bij zonnig weer is het nuttigen van eten ook mogelijk op ons buitenterras. Het toegewijde team van restaurant Rotterdam zorgt ervoor dat het u nergens aan ontbreekt.

Eten en drinken bij onze restaurants

Diner of lunch in Rotterdam

Uit eten in de havenstad en zoekt u nog naar een gezellig en betaalbaar restaurant Rotterdam? Van der Valk is een veelzijdig restaurant en staat bekend vanwege het kwalitatieve eten en een uitstekende service. Dit maakt het interessant om bij ons te komen lunchen of dineren. Geniet bijvoorbeeld van een gezellige dag in het centrum van de stad en sluit de dag goed af met een diner in ons sfeervolle restaurant. Bent u jarig of wilt u uw partner verrassen met een romantische avond? Gezelligheid en romantiek voeren bij ons de boventoon! Dankzij de à-la-cartemenukaart heeft u veel vrijheid in het kiezen van uw middag- of avondeten. Alle gerechten worden door onze chef-koks bereid met verse ingrediënten.

Reserveer een plaats in ons restaurant Rotterdam

Toe aan een gezellige middag of avond? Kom vooral een hapje eten en wat drinken in ons restaurant Rotterdam. Behalve een stijlvol restaurant hebben we ook een hotelbar, de perfecte locatie voor een wijntje, biertje of cocktail. Dol op wellness en fitness? Maak er een fantastische tijd van door een aantal dagen te overnachten in ons hotel-restaurant. Het wellnesscentrum van David Lloyd - inclusief zwembad - ligt op slechts vijftig meter afstand van het hotel. Bovendien is het mogelijk om bij ons fietsen te huren en op die manier Rotterdam beter te leren kennen. Maakt dit u enthousiast? Kom met de auto of het openbaar vervoer naar het Van der Valk restaurant Rotterdam en beleef samen met uw geliefde(n) een heerlijke tijd in de mooiste stad van Zuid-Holland!

Meer informatie over ons hotel Rotterdam-Blijdorp