Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Schiedam

Een gezellig avondje uit met uw partner is niet compleet zonder een heerlijk diner. Een hapje eten in Schiedam doet u daarom bij het Van der Valk restaurant Schiedam. Dit betekent culinair genieten dankzij de inzet van onze chef-koks die de meest fantastische gerechten voor u bereiden. Het restaurant beschikt over een veelzijdige à-la-cartemenukaart met allerlei trendy gerechten en bekende klassiekers. Behalve het diner schuift u bij ons ook aan voor de lunch. Heeft u wat te vieren of is het de hoogste tijd om af te spreken met uw vriendengroep? U bent van harte welkom in ons restaurant om te dineren of lunchen Schiedam. Zien we u snel verschijnen voor een hapje en een drankje.

Uit eten bij Van der Valk

  • Culinair genieten

    Culinair genieten

    Verrassend en (h)eerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer vindt u in Schiedam. Geniet van ontbijt, lunch, lunchbuffet, brunch, à la carte diner of live cooking in ons restaurant.

  • Menukaarten

    Menukaarten

    Benieuwd naar al het lekkers waar u allemaal in ons Restaurant in Schiedam uit kunt kiezen? Bekijk alvast de uitgebreide menukaarten.

Uit eten in Schiedam

Het Van der Valk restaurant Schiedam is gelegen aan de ring van Rotterdam. Om die reden zijn we perfect bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op hoog niveau dineren en genieten van een spectaculair uitzicht over het centrum van Schiedam en de havens van Rotterdam? Dan is ons rooftop restaurant een uitstekende keuze voor de lunch of het diner. Maak er een romantisch uitje van met uw partner of nodig dierbaren uit om u te vergezellen. Met wie u ook afreist naar ons restaurant Schiedam, u kunt altijd rekenen op bewust, gezond en lekker eten. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast heeft u alle aandacht van het bedienende team en daarom komt u niets tekort.

Heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant Schiedam

Heeft u zin om uit eten te gaan en doet u dit bij voorkeur in een mooi restaurant Schiedam? Kom vooral langs in ons schitterende hotel-restaurant. Plakt u er graag een nacht of weekend aan vast en wilt u volledig tot rust komen tijdens een bezoek aan Van der Valk? Overnachten doet u in onze luxe kamers of suites. Word ontspannen wakker dankzij de comfortabele bedden en geniet van een uitgebreid ontbijt. Bovendien maakt u als gast kosteloos gebruik van het zwembad en allerlei wellnessfaciliteiten. Om die reden is het altijd een uitstekend idee om voor eten en slapen langs te komen in ons hotel-restaurant te Schiedam!

Meer informatie over Hotel Schiedam