Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Schiphol

Vliegt u vanaf Schiphol naar uw vakantiebestemming? Kom vooral vooraf een hapje eten in het Van der Valk restaurant Schiphol. Het hotel-restaurant in Hoofddorp grenst aan Schiphol en dus bent u binnen een kort tijdsbestek op de luchthaven. Gaat u niet op vakantie of zakenreis, maar wilt u wel komen lunchen of dineren? U bent van harte welkom in onze brasserie in Hoofddorp of restaurant à la carte. Er zijn allerlei mogelijkheden om u door ons te laten verwennen. In de ochtend een kopje drinken met een overheerlijk gebakje, bijvoorbeeld om uw verjaardag te vieren? Kom vooral langs in ons restaurant Schiphol en verzeker u van een unieke en gezellige ervaring!

Eten en drinken bij onze restaurants

Hierom eten in ons A4 restaurant

Lunchen of dineren in ons restaurant Schiphol is om meerdere redenen de moeite waard. Eten en drinken doet u altijd in een sfeervolle omgeving en er is keuze uit talloze gerechten. Behalve traditionele gerechten hebben we ook culinaire smaaksensaties die met veel passie worden bereid door onze chef-koks. Selecteer een van de gerechten, of laat u adviseren door onze bediening. Het is ook een optie om op zondag van 12:00 tot 14:30 uur te komen brunchen met familie of vrienden. Voor de kinderen is er een apart buffet en ze hoeven zich dankzij de kleurplaat beslist niet te vervelen. De zondagsbrunch in onze brasserie Hoofddorp wordt altijd afgesloten met een spetterend dessert.

Geniet van smaakvolle gerechten in restaurant Schiphol

Wilt u er graag tussenuit en doet u dit het liefst bij Van der Valk? Reis af naar ons mooie restaurant Schiphol en laat u door ons ontzorgen. Het hotel-restaurant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien is het altijd een optie om te kiezen voor Park Sleep & Fly. Dit is interessant wanneer u voor een vakantie of zakenreis vertrekt vanaf Schiphol. Uiteraard bent u ook meer dan welkom voor een gewone hotelovernachting. Combineer dit met een wellnessarrangement of neem een ontspannen duik in ons eigen zwembad. Een restaurant Schiphol is om die reden een aantrekkelijke optie voor meerdere doeleinden. Stel daarom een feestelijk diner niet uit, maar reserveer online een tafel in ons luxe restaurant.

Meer informatie over Hotel Schiphol