Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Utrecht

Wilt u een hapje eten in Utrecht en bent u om die reden op zoek naar een restaurant Utrecht met parkeergelegenheid? In het Van der Valk restaurant Utrecht bent u van harte welkom om te komen eten! Het restaurant ligt aan de rand van de bruisende stad en is eenvoudig bereikbaar via de A12. Het sfeervolle restaurant Utrecht met gratis parkeren is bij uitstek dé bestemming voor een gezellig avondje uit eten. Bij ons kunt u altijd gezond en lekker lunchen of dineren, terwijl de gastvrije bediening er nauwkeurig op toeziet dat er geen lege glazen op tafel staan. Laat u daarom verrassen tijdens een onvergetelijke avond in ons restaurant Utrecht.

Eten en drinken bij onze restaurants

Dineren in een Frans restaurant Utrecht

Dineren doet u bij voorkeur in stijl en dit kan prima in ons restaurant Utrecht. Wij bieden u de keuze uit een veelzijdige menukaart met allerlei lekkernijen. Behalve traditionele vlees- en visgerechten is het ook een optie om u onder te dompelen in Franse sferen. Eet u vegetarisch of volledig vegan? De chef-koks bij Van der Valk zetten in een handomdraai een fantastisch diner op tafel. Dit doen we ook als u bepaalde allergie- of dieetwensen heeft. Schroom niet om ze aan ons kenbaar te maken. We vinden het belangrijk dat u met een voldaan gevoel ons restaurant Utrecht verlaat. Zien we u snel binnenstappen voor een gezellige middag of avond?

Boek een tafel in ons restaurant Utrecht

Op zoek naar een gezellig restaurant Utrecht met voldoende parkeergelegenheid? Schuif vooral aan bij ons prachtige hotel-restaurant. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van een culinair diner of smakelijke lunch. Reis daarom af met familie en vrienden naar ons restaurant en maak een keuze uit een van onze gezonde gerechten. Naast een hapje eten is het tevens een optie om er een nachtje aan vast te plakken. We hebben meerdere kamers en suites in de aanbieding zodat u zich na het diner heerlijk kan terugtrekken op uw eigen kamer. Maak er vooral een romantisch verblijf van met uw partner. Bent u enthousiast? Reserveer online een tafel in ons restaurant Utrecht en gun uzelf een culinaire belevenis!

Meer informatie over Hotel Utrecht