Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Restaurant Veluwe

Lunchen of dineren op een schitterende locatie in een natuurrijke omgeving? Kom vooral een hapje eten in een Van der Valk restaurant Veluwe. Dit is mogelijk in onze restaurants te Apeldoorn, Duiven en Harderwijk. Ze liggen in de directe omgeving van de bossen en dus is een uitstapje naar buiten al snel gemaakt. Bovendien zijn alle hotels prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor een eenmalige lunch of diner, maar ook voor een weekendje weg bent u meer dan welkom in onze hotel-restaurants. Neem de kinderen vooral mee, want ook voor de allerkleinsten hebben we genoeg leuks in petto. Schuift u snel aan in ons restaurant Veluwe?

Eten en drinken bij onze restaurants

Lunchen op de Veluwe

Speurt u online naar een Veluwe restaurant? Geniet van een uitgebreide lunch of een culinair diner in een van onze restaurants. De lunch- en à-la-cartemenukaart bieden voor eenieder wat wils. Maak kennis met de verschillende keukens en ontdek hoe leuk het is om eens wat anders te proberen. Uiteraard is het ook prima om te kiezen voor een traditioneel of bekend gerecht. Kinderen hebben een eigen menu en hoeven zich niet te vervelen na het doorgeven van hun wensen. Ze krijgen van ons een kleurplaat die ze naar eigen inzicht mogen inkleuren. Hoe dan ook profiteert u van een voortreffelijke lunch of een uitmuntend diner waar u later met veel plezier op terugkijkt!

Bezoek een Van der Valk restaurant Veluwe

Een trip naar de Veluwe combineren met een lunch of diner in een restaurant Veluwe? Kom vooral langs in Apeldoorn, Duiven of Harderwijk. Een enthousiast team staat dagelijks voor u klaar en zet alles op alles voor een fijne tijd in een van onze restaurants Veluwe. Maak vooraf een wandeling op de Veluwe of leer de stad beter kennen waar u een tafel heeft geboekt. Van der Valk biedt ook allerlei wellnessarrangementen aan, ideaal voor wat extra ontspanning. Maak er vooral een gezellig uitje van en boek daarom een kamer of suite. Enthousiast over de opties van onze hotelketen? Reserveer direct een tafel via de website en reis met familie en vrienden af naar een van onze restaurants Veluwe.

Meer informatie over onze hotels