Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant voor groepen

Uit eten met een groep mensen? Heeft u wat te vieren en doet u dit graag in een geschikte locatie? Ga op zoek naar een restaurant voor groepen. Van der Valk is zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Lunchen, brunchen of dineren? U bent van harte welkom in een van onze restaurants. Wat de groepssamenstelling ook is, we ontvangen u graag voor een feestelijke maaltijd inclusief uitstekende bediening. In het speuren naar een restaurant met een grote groep let u op een goed bereikbare locatie en voldoende parkeergelegenheid. Dit is bij al onze restaurants uitstekend geregeld. Dit vereenvoudigt uw zoektocht naar een restaurant voor groepen. Kom daarom vooral een hapje eten met familie of vrienden in onze restaurants!

Bekijk onze restaurant mogelijkheden

 • À la carte

  À la carte

  Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner.

 • Live cooking buffet

  Live cooking buffet

  Kom in het weekend genieten van ons live cooking-spektakel. Ideale gelegenheid om met uw partner, familie of vriendengroep uitgebreid een culinaire avond te beleven.

 • Restaurant voordeel

  Restaurant voordeel

  Profiteer van korting met uw Restaurant ID bij al onze hotels. Bekijk het gerecht van de chef, de dinerdeal (driegangendiner) en onze wijndeals.

Uit eten met groep familie of vrienden

Dineren met groep familie of vrienden die u dierbaar zijn en misschien al lange tijd niet meer heeft gezien? Van der Valk is een restaurant met een aangename ambiance voor groepen in vrijwel alle samenstellingen. Wij verzekeren u van de nodige gezelligheid en een gastvrije bediening. Bovendien bereiden onze chef-koks met plezier een overheerlijke lunch of een smakelijk diner voor alle gasten. Behalve een restaurant à la carte is het ook een optie om kennis te maken met live cooking of voordelig een hapje te eten dankzij onze zogenaamde dinerdeal. Maakt dit u enthousiast? Reis vooral af naar een van onze locaties en boek een restaurant voor groepen eenvoudig online.

Boek online een restaurant voor groepen

Van der Valk heeft meerdere restaurants voor groepen in petto. Dit maakt ons aantrekkelijk voor privégelegenheden en bedrijfsuitjes. Komt u van ver en wilt u na het diner graag overnachten in een comfortabel bed? Plak er vooral een nachtje aan vast en geniet in een van onze royale kamers of suites. Na een heerlijke nacht nodigen we u uit voor een uitgebreid ontbijt, maar roomservice is natuurlijk ook een optie. Kijkt u ook eens bij het aanbod wellnessarrangementen en laat u door ons in de watten leggen! De gezellige hotelbar helpt u aan een mooie afsluiting van de avond. Kortom: een restaurant voor groepen - groot of klein – reserveren, doet u bij onze hotelketen? We zien u graag verschijnen! Boekt u uw tafel en/of kamer alvast online?

Reserveer uw tafel