Direct naar de contentDirect naar de footer
Romantisch dineren
Romantisch dineren

Romantisch dineren

Op zoek naar een romantisch restaurant voor een sprookjesachtige avond met uw partner of date? Romantisch dineren in een luxe restaurant doet u natuurlijk bij Van der Valk! In onze restaurants is het uitstekend mogelijk om een romantische avond voor twee vorm te geven. Behalve een keuze uit een van onze menu's, behoren ook à la carte en live cooking tot de mogelijkheden. Alle gerechten worden door onze chef-koks bereid met mooie en verse ingrediënten. En natuurlijk drinkt u daar een passende wijn bij. U wordt op uw wenken bediend door onze gastvrije bediening. Behalve romantisch uit eten ook een overnachting boeken? Breng de nacht door in een van onze royale kamers of suites.

Bekijk alle eten en drinken mogelijkheden

Romantisch dineren voor 2

Thuis romantisch dineren bij kaarslicht is hartstikke gezellig, maar u moet wel alles zelf regelen en opruimen. Van der Valk weet u als geen ander te ontzorgen zodat er werkelijk alle tijd is voor elkaar. U kunt eindeloos kletsen, elkaar diep in de ogen kijken en tegelijkertijd genieten van allerlei culinaire hoogstandjes. Wij weten als geen ander hoe romantisch dineren werkt en welke ingrediënten hierbij nodig zijn. De liefde en romantiek proeft u in al onze menu's en zeker niet alleen in het toetje! Bekijk daarom de verschillende menu's van de deelnemende restaurants en reserveer een tafel in het gewenste restaurant. Met korting romantisch dineren? Pak een dinerdeal inclusief een aantrekkelijk geprijsd wijnarrangement!

Romantisch dineren bij Van der Valk

Een avondje romantisch dineren? U bent van harte welkom in een van onze restaurants! Het hele jaar door is er volop ruimte voor een sprookjesachtig diner. Na het eten hoeft u niet weg, want u kunt genieten van een afzakkertje in de hotelbar. En natuurlijk kunt u er ook een hotelovernachting aan vastplakken. Hoe romantisch is het om de nacht door te brengen in een van onze suites? De bedden liggen heerlijk en ook zijn er een luxe bad en jacuzzi aanwezig. Maak vooral ook gebruik van een Suite dream arrangement om optimaal te ontspannen. Op die manier maken we het voor u eenvoudig om er een idyllische tijd van te maken. Aarzel daarom niet, maar kies voor romantisch dineren bij Van der Valk!

Meer informatie over ons eten & drinken aanbod