Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Secret hotel

Bent u toe aan een verrassing en wilt u de keuze voor een hotel graag nog even ongewis? Een overnachting in een secret room laat u met een gerust hart over aan Van der Valk. Als u wel houdt van onverwachts dan is het boeken van een secret hotel een slimme keuze. Bij onze hotelketen verzekert u zichzelf van een comfortabel en luxueus verblijf. U hoeft zich nergens druk over te maken maar geeft u over aan onze zorg. Gastvrijheid is bij Van der Valk uiterst belangrijk, dus laat u blijvend verrassen door onze specialiteit.

Boek een secret hotel

Mystery hotels voor een onvergetelijk weekendje weg

Een secret hotel brengt u op de mooiste plekken in Nederland. Dit kan een hotel zijn in een grote stad of eentje dichtbij de natuur. Door het aangeven van enkele van uw voorkeuren, gaan wij op zoek naar een aantrekkelijke deal voor u en uw eventuele gezelschap. Geef u over en geniet van een ontzettend leuke verrassing. Ontdek wat Nederland te bieden heeft op cultureel vlak en trek er op geheel eigen wijze op uit. Stap op de fiets of wandel langs historische gebouwen en diverse andere bezienswaardigheden. Waar u ook terechtkomt, u gaat gegarandeerd een onvergetelijk verblijf tegemoet.

Secret hotel bij Van der Valk

Tijdens uw verblijf in een Van der Valk secret hotel bent u van alle gemakken voorzien. Zo slaapt u in een comfortabel bed en geniet u van een uitgebreid ontbijt. Indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van het diner en zo kennismaken met onze veelzijdige menukaart. Is het weer buiten wat minder? Geen probleem, ons wellnesscenter of spa biedt volop mogelijkheden om te ontspannen. U hoeft zich geen seconde te vervelen. Boek daarom een secret hotel bij Van der Valk en laat u verwennen door onze unieke arrangementen. U parkeert gratis bij ons hotel en bovendien brengt onze gratis shuttleservice u snel in het centrum van de stad waar u verblijft. Kortom, een secret hotel is de moeite waard.

Meer informatie over onze hotels