Direct naar de contentDirect naar de footer

Snowworld aanbieding

Houdt u ook zo van wintersport? En wil u niet alleen aan de wintersportvakanties in het buitenland gebonden zijn om dat echte wintersportgevoel te kunnen ervaren? Dan is Snowworld Landgraaf een optie om te kunnen wintersporten zonder daar grote afstanden voor af te hoeven leggen. Met een Snowworld arrangement kunt u genieten van verse sneeuw met brede pistes en professionele skiliften. Bovendien kunt u uw arrangement Snowworld combineren met een overnachting in het Van der Valk hotel Heerlen, zodat u de mogelijkheid heeft om nog een extra dag te besteden in de wondere winterwereld van Snowworld.

Bekijk ons hotel dichtbij Snowworld Zoetermeer

Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

  • 192 luxe kamers en suites
  • Fitness center
  • Live cooking en gezellige brasserie
  • Binnenzwembad
  • Fitness center

Het hotel is direct gelegen aan Landgoed TerWorm nabij Snowworld.

Combineer uw Snowworld aanbieding met Van der Valk

Wanneer u uw Snowworld aanbieding combineert met een overnachting in het Van der Valk hotel den Haag Nootdorp, profiteert u niet alleen van een spectaculaire dag in de sneeuw, maar ook van een heerlijke overnachting in een luxe hotel. Dankzij de ruime, sfeervolle kamers met comfortabele bedden wordt u uitgerust wakker en kunt u vervolgens volop gaan genieten van de sneeuw. Omdat Snowworld dichtbij het hotel gevestigd is, bent u maar weinig reistijd kwijt. Dit betekent dat u het rustig aan kunt doen, of juist extra tijd over heeft om zo vaak mogelijk de piste af te gaan. Maar, voordat u zich naar het sneeuwrijke Snowworld begeeft, kunt u eerst genieten van een luxueus ontbijt in het sfeervolle restaurant van het hotel.

Snowworld aanbieding combineren met andere uitstapjes

Behalve dat de afstand vanaf Snowworld naar het hotel voldoende redenen geeft om de Snowworld aanbieding te combineren met een luxueuze overnachting, brengt een overnachting in het hotel nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u een fiets huren voor een ontspannende fietstocht en ondertussen de buurt rondom het hotel verkennen. Dankzij deze mogelijkheden kunnen ook de familieleden die liever geen gebruik maken van de Snowworld aanbieding zich kostelijk vermaken.

Meer informatie over onze hotels