Direct naar de contentDirect naar de footer

SnowWorld Landgraaf hotel

Zoekt u voor na een dagje skiën en snowboarden een SnowWorld Landgraaf hotel? Boek een van onze luxe hotels in de buurt, om uw ervaring compleet te maken. Dan kunt u na uw verblijf op de piste ronddobberen in het warme zwembad of ontspannen in de sauna.

SnowWorld arrangement hotel Heerlen

SnowWorld Landgraaf hotel: een hotel in de buurt

Kies voor comfort en boek een SnowWorld hotel Landgraaf bij Van der Valk, zoals ons hotel in Maastricht. Hier kunt u behalve een baantje trekken, ook in de fitness aan de slag. We zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. En u rijdt vanaf het hotel zo naar Landgraaf en SnowWorld. Wilt u naar Maastricht, om bijvoorbeeld een terrasje te pakken op het Vrijthof of om het Bonnefantenmuseum met oude en hedendaagse kunst te bezoeken? We brengen u gratis met de pendelbus naar het centrum.

Hotel Heerlen: prima locatie naast uw hotel Landgraaf SnowWorld

Ook heel geschikt als SnowWorld Landgraaf hotel is ons Hotel Heerlen. Dompel uzelf onder in luxe en ontspan. En natuurlijk bent u snel vanuit uw hotel SnowWorld Landgraaf. De stad Heerlen is daarnaast zeker een bezoekje waard, dankzij de gezellige winkelstraten in het centrum. Ook een dagje naar dierentuin GaiaZOO is mogelijk.

Een SnowWorld Landgraaf hotel... of een kasteel?

Wilt u uw bezoek aan SnowWorld Landgraaf afsluiten in een hotel dat heel bijzonder en luxe is? Dan is ons Hotel Kasteel Bloemendaal in het Limburgse Vaals echt iets voor u. U logeert in een luxueuze kasteelkamer of wellness suite. Voor een bezoek aan Landgraaf en SnowWorld is dit hotel zeer geschikt. Maar een middagje rondlopen in de historische binnenstad of winkelen in de vele boetiekjes behoort ook tot de mogelijkheden vanuit dit Landgraaf hotel Snowworld. Ons hotel ligt vlakbij de N278 ter hoogte van Aken.

Hotel Kasteel Ter Worm

Voor SnowWorld is een hotel in Landgraaf en omstreken natuurlijk ideaal, bijvoorbeeld dit prachtige kasteelhotel waar u de beste streekproducten en prachtige wijnen proeft. Geniet in uw SnowWorld Landgraaf hotel van de rust en weelde in uw vorstelijke kamer. Als u van wandelen en fietsen houdt, kunt u ten slotte prima terecht in bijvoorbeeld Landgoed Terworm. Vanuit uw Landgraaf Snowworld Hotel bent u dus dichtbij alles wat het mooie Zuid-Limburg u te bieden heeft.

Meer informatie over onze hotels