Direct naar de contentDirect naar de footer

Tips weekendje weg

Wilt u ons land verkennen met de fiets en heeft u behoefte aan een paar leuke tips voor een weekendje weg? Om er zoveel mogelijk van te genieten combineert u het best een fietstocht met een van de vele fietsarrangementen bij Van der Valk. Wij bieden keuze uit tal van boeiende arrangementen inclusief een overnachting. Bij aankomst in een Van der Valk-hotel staat uw fiets klaar. Dat is ook zo in het Van der Valk-hotel Kasteel Bloemendal. Zo'n actief weekendje weg is met een Van der Valk weekend aanbieding nog budgetvriendelijk ook. Met onze tips voor een weekendje weg brengen we u alvast in de juiste stemming. Aan tips voor een weekendje weg ontbreekt het in Nederland zeker niet. Het is niet voor niets het fietsland bij uitstek.

Boek een weekendje weg

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  • Geen reserveringskosten
  • Gemakkelijk & Snel geregeld

  Ontspan en geniet van het uitzicht op de fiets. Het is de beste manier om de omgeving rondom onze hotels te verkennen

 • Fietsarrangementen

  Fietsarrangementen

  • Kies voor een fiets of e-bike arrangement
  • Laagste prijsgarantie
  • Hotelovernachting incl. fietsverhuur, ontbijt en diner

  Lekker buiten de natuur in, en u hoeft er geen fiets voor mee te nemen: uw fiets staat bij ons klaar.

 • Scherpe acties

  Scherpe acties

  • Laagste prijs
  • Beste deals
  • Ruim assortiment
  • Leukste activiteiten

  Bent u op zoek naar de beste overnachting voor de laagste prijs? Op de volgende pagina vindt u een ruim assortiment met scherpe acties.

  Vanaf
  52,50
  p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax

Tips weekendje weg met fietsarrangement

Met een actief weekendje weg en onze tips voor een weekendje weg maakt u op een sportieve manier kennis met de vele troeven van ons land. Bijvoorbeeld met een voordelige weekend aanbieding in het Van der Valk-hotel Kasteel Bloemendal. Dit prachtige hotel is voorzien van 77 luxueuze kasteelkamers en wellness-suites. Het beschikt ook over vijf multifunctionele zalen voor alle soorten bijeenkomsten. Daarnaast is er in dit kasteelhotel een à-la-carterestaurant met wijnbar. Hotel Kasteel Bloemendal focust zich op de actieve vakantieganger, waaronder golfers en recreatieve fietsers. Een fietstocht langs uitstekend onderhouden en goed bewegwijzerde routes gecombineerd met een aangepast arrangement zult u niet vlug vergeten.

Tips voor een weekendje weg: het groene Maastricht

Maastricht is niet alleen interessant voor shopfanaten of liefhebbers van kunst en cultuur. Fietsers komen er even goed aan hun trekken. Bij zowat alle fietstochten staat de Maas centraal. Die zorgt voor een veelzijdig en boeiend landschap, en heeft een uitgestrekt doolhof gevormd bestaande uit stroomgeulen, afgesneden meanders en dijken. Andere blikvangers naast het grensoverschrijdende RivierPark Maasvallei zijn het Stadslandbouwgebied De Drie Poorten, de Kanjelzone met villa, de monumentale Beukenlaan en kasteel Jerusalem.

Meer informatie over onze hotels