Direct naar de contentDirect naar de footer
Live Cooking
Live Cooking

Uit eten met kinderen

Een hapje eten speciaal met de jongste gasten? Uit eten met kinderen doet u natuurlijk bij Van der Valk! Lekker en onbezorgd uit eten is mogelijk in een van onze restaurants. Kinderen zijn namelijk van harte welkom in onze hotelketen. Wij hebben een speciale kinderkaart ontwikkeld zodat ook de allerkleinsten zich meer dan thuis voelen. Terwijl u geniet van een overheerlijk diner, kunnen ook de kids uit allerlei lekkernijen kiezen. Dit maakt het ook aantrekkelijk om bij ons bijvoorbeeld een kinderfeestje te vieren. Een enthousiast team doet er alles aan om er een fantastische dag van te maken voor alle deelnemers aan het kinderfeestje!

Bekijk onze restaurant mogelijkheden

  • À la carte

    À la carte

    Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner en speciaal voor de kinderen een kindermenu.

  • Live cooking buffet

    Live cooking buffet

    Kom in het weekend genieten van ons live cooking-spektakel. Ideale gelegenheid om met uw partner, familie of vriendengroep uitgebreid een culinaire avond te beleven.

Bezoek een restaurant geschikt voor kinderen

Op zoek naar een restaurant voor kinderen? Uit eten met kinderen doet u in onze restaurants. Behalve een speciaal kindermenu hebben verschillende restaurants ook een speciaal speelparadijs voor kids. Op die manier kunnen de allerkleinsten zich prima vermaken, ook als hun bord al leeg is en u nog geniet van onze smaakvolle gerechten. Een kindermenu wordt altijd aangevuld met allerlei extra's, bijvoorbeeld door middel van een kleurplaat en een setje kleurpotloden. Wanneer het eten is besteld, hoeven de kinderen zich dus niet te vervelen. Regelmatig organiseren we verschillende acties, zodat het ook voor de jongsten gezellig en aantrekkelijk is om uit eten te gaan. Dit maakt uit eten met kinderen hartstikke leuk!

Uit eten met kinderen bij Van der Valk

Uit eten met kinderen is bij onze restaurants altijd een feestje. Een placemat zorgt voor het nodige plezier en heeft bovendien een educatieve functie. We nemen uw kinderen graag mee op ontdekkingsreis zodat ze Nederland en ook andere mooie plekken op de wereld beter leren kennen. Daarnaast is het mogelijk om digitaal stempels te sparen via een onlinespaarkaart. Bij zes stempels mogen de kids een cadeautje kiezen uit onze webshop. Maakt dit u enthousiast? Selecteer vooral een restaurant bij u in de buurt voor uit eten met kinderen en reserveer uw tafel direct online. We zien u en de kinderen graag binnenstappen in een van onze restaurants. Komt u snel een hapje eten met het hele gezin – inclusief de opa’s en oma’s – bij Van der Valk?

Reserveer een tafel in ons restaurant