Direct naar de contentDirect naar de footer
Lekker eten is het leven vieren
Lekker eten is het leven vieren

Uit eten Rotterdam

Samen met uw partner romantisch uit eten Rotterdam? U bent iedere dag van harte welkom in het Van der Valk restaurant Rotterdam-Blijdorp of Nieuwerkerk. We reserveren graag een tafel in onze restaurants voor een gezellig avondje uit eten Rotterdam. Beide hotel-restaurants liggen centraal en zijn daarom goed aan te reizen met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien voelt u zich dankzij het moderne en stijlvolle interieur al snel thuis in de restaurants. Maak op verrassende wijze kennis met onze lekkere en gezonde gerechten en werp online alvast een blik op de menukaart. Komt u snel een hapje eten in het altijd gezellige Rotterdam.

Eten en drinken bij onze restaurants

Gezellig en stijlvol uit eten in Rotterdam

Van der Valk is hét restaurant voor uit eten Rotterdam. Graag presenteren we u onze bekende biefstuk met pepersaus, maar er is ook keuze uit allerlei andere gerechten. Bovendien beschikken we over een à-la-cartekaart, ideaal bij het samenstellen van uw favoriete lunch of diner. Culinair genieten is bij ons geen enkel probleem! Dit gaat ook op wanneer u geen vlees of vis eet. Live cooking in Nieuwerkerk is ook een optie, waarbij u de keuze heeft uit allerlei koude en warme gerechten. Schroom niet om eventuele eet- en dieetwensen aan ons kenbaar te maken. We vinden het belangrijk dat u een onbezorgde tijd heeft tijdens een middag of avond uit eten Rotterdam.

Uit eten Rotterdam bij Van der Valk

Uit eten Rotterdam start met de keuze voor een kwalitatief en sfeervol restaurant. Precies om die reden kiest u voor Van der Valk in Rotterdam-Blijdorp en Nieuwerkerk. We ontvangen u graag in een van onze restaurants om te genieten van een feestelijk of romantisch diner. Vier bij ons daarom uw verjaardag, huwelijksjubileum of de aankoop van een nieuwe woning. Behalve uit eten Rotterdam ook op zoek naar een fijne hotelkamer om te overnachten? Boek een van onze royale kamers of suites. Ze zijn van alle gemakken voorzien en verzekeren u van een heerlijke nachtrust. 's Morgens schuift u aan bij een uitgebreid ontbijtbuffet, een prima start van de dag! Gezellig uit eten Rotterdam met familie of vrienden? Reserveer direct online een tafel in Rotterdam-Blijdorp of Nieuwerkerk!

Meer informatie over onze hotels