Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis 6 personen

Gaat u graag met het hele gezin op pad en zoekt u daarom een vakantiehuis 6 personen? Een luxe vakantiehuis 6 personen boekt u natuurlijk bij Van der Valk. U kunt namelijk met het hele gezin comfortabel overnachten in een familiekamer. Dat betekent dat u met elkaar in één kamer vertoeft zonder dat u op zoek hoeft naar een volledig vakantiehuis 6 personen. Een familiekamer is van alle gemakken voorzien zodat het u en uw andere gezinsleden nergens aan ontbreekt. Reserveer bijvoorbeeld een kamer in Leeuwarden, Haarlem, Middelburg of Heerlen en beleef met elkaar een onvergetelijke tijd in een luxe 6 persoons vakantiehuis.

Boek vakantiehuis 6 personen

Waarom u een 6 persoons vakantiehuis boekt

Bent u op zoek naar een vakantiehuis 6 personen? Maak het uzelf wat gemakkelijker en kies voor een familiearrangement bij Valk Exclusief. Perfect voor een midweek of weekend weg met de kinderen. Meerdere mensen kunnen overnachten in de hotelkamer en dat heeft als voordeel dat u geen extra kamer hoeft te boeken. Bovendien is het mogelijk dat iedereen bij elkaar op de slaapkamer ligt en dat zorgt natuurlijk voor meer gezelligheid. Het verblijf in een familiekamer in plaats van een vakantiehuis voor 6 personen is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei leuke uitstapjes. Ga naar het strand, bezoek een leuke stad, eet een ijsje op het terras of geniet van een dagje in de dierentuin.

Vakantiehuis 6 personen? Boek een familiekamer bij Van der Valk Exclusief

Een familiekamer bij een Valk Exclusief hotel is een prima alternatief voor een vakantiehuis 6 personen. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd weekend is hier binnen handbereik. De bedden liggen uiterst comfortabel en ook is er in meerdere kamers een ruime douche met ligbad aanwezig. Bovendien geniet u iedere ochtend met het hele gezin van een heerlijk ontbijt. In de avond met elkaar dineren? U doet het in een van onze restaurants. Kies daarom voor een scherpe deal en boek online uw hotelkamer. U betaalt geen reserveringskosten en u hoeft niet langer op zoek naar een vakantiehuis 6 personen. Kortom: maak er een gezellige tijd van met elkaar en geniet van alle voordelen die een familiekamer u biedt.

Bekijk al onze familiekamers