Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiehuis Friesland aan het water

Gaat u graag op vakantie naar Friesland en zoekt u online naar een vakantiehuis Friesland aan het water? Dan bent u op het juiste adres. Boek een Boerderijwoning in Leeuwarden bij Van der Valk Exclusief als vakantiehuis aan het water Friesland. Dit type accommodatie is gelegen in een monumentale boerderij direct naast ons Valk Exclusief hotel in Leeuwarden. Dat maakt het voor u mogelijk om bijvoorbeeld een gezinsvakantie te beleven in een vakantiehuis Friesland aan water. Ieder vakantiehuis is luxe en modern ingericht met onder andere een open haard en een privé terras. Naast het gebouw ligt bovendien ook nog een aanlegsteiger. Kortom: kom overnachten in Leeuwarden in een monumentale boerderijwoning en beleef een fantastische tijd in Friesland.

Boek vakantiehuis Friesland aan het water

Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

Hotel Leeuwarden - Boerderijwoning

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Geniet in een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland

Zoekt u een vakantiehuis aan water Friesland? Boek een weekend of midweek in een Van der Valk Exclusief vakantiehuis Friesland aan het water. Kies uit drie verschillende soorten woningen: een 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons schakelhuis. Een boerderijwoning is ideaal als u met het hele gezin of met vrienden op vakantie wilt naar Friesland. Omdat u verblijft aan de rand van Leeuwarden is een vakantiehuis Friesland aan het water een uitstekend vertrekpunt voor allerlei uitstapjes. Friesland zelf is dan ook zeker de moeite waard om te bezichtigen. Dat kan wandelend, fietsend en zelfs per boot. Tijdens uw verblijf maakt u natuurlijk gebruik van alle faciliteiten in het hotel.

Vakantiehuis Friesland aan het water? Boek een boerderijwoning

Is een vakantiehuis Friesland aan het water een grote droom van uw gezin? Van der Valk Exclusief maakt het mogelijk dankzij een divers aanbod boerderijwoningen in Leeuwarden. Werkelijk alles is aanwezig om er een comfortabel en prettig verblijf van te maken. Dat begint al bij het boeken van uw vakantie, want u betaalt bij ons geen reserveringskosten. Uit eten gaan doet u in ons restaurant en natuurlijk zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen. De auto is gemakkelijk centraal te parkeren en in het hele gebouw maakt u gratis gebruik van wifi. Geniet daarom van een verzorgd en ontspannen verblijf in een prachtige boerderijwoning in Leeuwarden. Boek bij ons een vakantiehuis Friesland aan het water.

Meer informatie over onze hotels